AselinAnnesii Kızlar yaz geldi haliyle sicaklar bunaltici ve ter 😱 hamislerin kullanacagi zararsiz roll on koltuk alti ter önleyici öneri si olan varmi ?
Bgmbgm AselinAnnesii cnm ben deotak kullanıyorum üstüne tanımam gratsite eczanede heryerde bulabilirsin dene pişman olmazsın
Bsa AselinAnnesii yves rocher kullanıyorum ben de havalar ısındığından beri. Ondan önce de kendi yaptığım karbonatlı karışımı kullanıyordum. İnternetten araştırırsanız kendiniz de yapabilirsiniz en doğalını 😊 ama tabii sıcaklarda etkisi yetmeyebilir.
deletedmom43 Lr’ın roll onunu kullanıyorum ben. Paraben, alkol yok. Aloe veralı. 2-3 gün ne terliyor ne koku yapıyor
deletedmom43 AselinAnnesii Eve geçince tam ismini fiyatını atayım sana canım. Hangi şehirdesin, Lr satan birini bulayım sana
Irmakveannesi Yves roche canım tüm.urunleri parabensiz alkolsüz bebise de uygunlar ben herşeyimi ordan aldım doktor tavsiyesiyle şampuan roll on dus jeli....
goncatayfun kesinlikle lr 'nın rolonu ben aşırı terleyen ve teri çok kokan bi insanım açıkçası ama kullandigimdan beri ben şok kupkuru kaliyo 3 gün falan
deletedmom43 AselinAnnesii Aloe Vera Deo Roll On Alkol içermeyen hassas antiperspirant koruma %15 alpe vera jel ve pamuk özü içerir 50 ml 16,90 TL
deletedmom43 AselinAnnesii Hepsiburada.com’da satılıyor. Ora bak kuzu. Ordan bulamazsan yaz ben sana linkini atayım 🙂
BurcuSiratas Bgmbgm ben memnunum bitkisel olması rahat ettiriyor hamile kalmadan önce daha kullanıyordum herkes de etkisi farklı demekki 🙁
deletedmom43 Kızlar bu Lr’nin roll onu 2-3 gün ne terletiyor, ne koku yapıyor. Aklınızda bulunsun. Alkol parabende yok. Ayrıca aloe veralı. Parfümlü bi kokusu da yok rahatsız etmiyor