Minegkhn92 Efsseeel bazı durumlarda anne karnında tedaviye başlanıyor o yüzden bence yapılmalı 👍🏻 Bide bebğinin yüzünü daha net görüyorsun 4 boyutluda bence sırf bunun için bile yapılmalı canım 🥰
Suude Efsseeel Bence 2li 3lü taramadansa o daha iyi. Şahsen ben öyle yaptık 2li 3lü tarama yaptırmadı. Detaylı ultrasona girdim direk.
Girlpowerbabe Efsseeel canım sana şöyle bir örnek vereyim geçen memleketime giderken uçakta yenidoğan bebekli bir kadın vardı biraz muhabbet ettik ve detaylı ultrason yaptırmadığı için bebeğinin kalbindeki problemi bilememişler doğduğunda kalp ameliyatı olması gerekirmiş ve bilemedikleri için geç kalmışlar çok pişmandı bence bu hepimize örnek olmalı.. Detaylı ultrason keyfi değil mecburidir eşini bi şekilde ikna et bebeklerimizin sağlığı söz konusu olunca akan sular durmalı.
Efsseeel Minegkhn92 bende yaptırmak istyrm ama kayinvalidem sağolsun gerek yok dedi eşim de şuan gerek yok diyor cok kararsizim
Minegkhn92 Efsseeel anlat düzgün bir şekilde eşine çocuğun bütün organlarına bütün uzuvlarına bakılıyor . Ayrıca rahime plesentaya normal doğuma uygn mu değilmi o zaman belli oluyor . Bence düzgğnce anlatrsan eşinin anlicapını düşünüyrm . Kayınvalidene neymiş pardonda sizin çocuğunuz !
Slna Efsseeel ya karninda ki cocuk icin kayinvalidenin fikri neden bu kadar onemli? 2liye gerek yok derler 3luye derler 4luye derler. Derler de derler. Ki bence hepsi gerekli. Niye insanlarin fikirlerini önemsiyosun canim benim evlat senin evladin
Zehra88 Efsseeel niye kayin validen buna.karar veriyor ki yaptirmalisin bir zararı yok cocougunuzun her yerini goruyorsunuz ve bir aksilik olursa tedavi v Başlatılıyor karar siizn tabi
Srhtzlyh Efsseeel kayınvalideni boşver canım eşinede durumu güzelce anlat. Allah korusun bebeğin tedavi edilebilir küçük bir sıkıntısı olsa ve siz bunu bilmeyince zamanla sıkıntı büyürse onlar mı tedavi edecekmiş
Efsseeel Minegkhn92 kayinvalidem burnunu sokmasa olmaz tabi şuan 20.haftadym yüzü tam sekillenmismidir
Suude Efsseeel Evet ama daha kulakları tam yerinde diğildir. Gözleri kapalı daha tam yüzü oluşuk değil. Ama ağzı burnu gözü vs yerinde tabikide
mervayd1n Efsseeel canım bende şuan 20 deyim doktorum 22 ya da 23.haftada çektir bekleyelim biraz daha dedi en güzel sonuç en net haftaları dedi bende bekliyorum yani bence sende öyle yap
mervayd1n Suude canım bende ⅔ tarama testlerini yaptırmadım .. detaylı zamanım geldi artık ama vicdan yaptım bi ara acaba testleri yaptırsa mıydım çocuğuma hiç baktırmadım diye 🙈
Efsseeel Girlpowerbabe tabikide bende onu soylyrm işte allah korusun bisey varsa bilelim müdahale edilirse edilsin ince düşünceler bunlar peki 20.hafta uygun mudur şuan
Efsseeel Slna ben fikrini onemsemyrm ki çocuk benim çocuğum onu ilgilendirmez benim aldığım kararlar karışması söylemesi.insani deli.edyr
Girlpowerbabe Efsseeel tabiki uygun tam zamanı bu zamanlar ben de 20. Haftadayım haftaya detaylı ultrasonum var heyecanla bekliyorum☺️
Girlpowerbabe Efsseeel hemen gün de bulmuşsun ne güzel git yaptır bence inşallah sorunsuz güzel geçer ve için rahat eder bebeğin tüm organları detaylı incelenir plasentanın durumu senin damarlarının durumu her şeyi inceliyorlar
Efsseeel Girlpowerbabe aslinda dün hastaneye gittim.simdi.gitmycktm de memleketime gitmiştim 1 buçuk ay sonra geldim ilişkiden sonra kanama gördüm o.yuzden gittim yoksa haftaya gitcektim gidince de detayli.ultrason için gün al dedi bugüne verdiler
Duyguunazz Ne kadar sığ bir düşünce…. Ne demek gerek yok onlarmi karar veriyor neyin gerekli olduğuna kusura bakma yargilamak bize dusmez ama bebegin icin kimseyi dinleme bende sana oneri.ne gerekiyorsa yaptir canim kimin ne dediğinden çok o minnak yavrunun sağlığı önemli bence kendi ailene anlat gerekiyorsa durumunu
Yasemin3435 Bebekte sorun varsa ve müdahale edilmesi gerekiyorsa ya da dogum icin ozel bi durum soz konusuysa detaylida anlasiliyor. Bu bebegi detayli gormek degil, detayli olarak organlarini incelemek icin yapilan bir sey. Kesinlikle yaptirmalisin.