Cidadmr Kızlar uyusamda hep uyanıyorum böyle nefes darlığım oluyor ve aşırı terliyorum sonra arkasını miğde yanması devam ediyor çocuk büyüğü için mi bilmiyorum benim gibi olan var mi
Mervee09 Cidadmr malesef ağırlaşınca oluyo canm uyusan bile sık sık uyanıyosn tuvalete kalkıyosn uyku bölünüyo benm suan olduğu gibi😊
Asil26 Mervee09 Benim bölünmüyo bildiğin 12 den beri gözlerim kapalı ve uyuyamıyorum. Gram uyku gelmiyor bedenim yorgun düşüyor
Cidadmr Mervee09 bende sık sık tuvalet kalkma değil de böyle Nefes darlığı üstüne miğde yanması sırtıma da vuruyor
Pinarx07 Asil26 ayni benimde öyle bos bos yatiyorum dön saga dön sola wc kalk derken saat kac oldu hala uyuyamiyorum 😔
Ebruaydn Cidadmr aynı ben her saat basu uyanıyorum kalkıyorum yatıyorum ama uyku yok mide yanmasida oluyor
Ezgito Cidadmr ben de 32 haftadayım canım aynı şeyi yaşıyorum tuvalete kalkma ve şu içme isteği oluyor o yüzden uyku bölünüyor sürekli
Gulbeste Cidadmr akşam geç vakit yemeyin mide yanması genelde onunla ilgili Uyku çocuğun kilosunu çok etkiliyor