Nnur1 ElifNilMom suni sancı zor değildi en azından dayanılmayacak gibi değil 😊 Sancı esnasında nefes al yavaş yavaş ver, pilates topu olursa onda hareketler yap çok rahatlatıyor
ElifNilMom Balbocegi_ anladım canım maşallah 🥰 Ya aslında ben de kendi sancımı beklemeyi düşündüm de bebeğimi riske atmak istemiyorum sonrasında daha da çok üzüleceğim bir şey olmasından korkuyorum doktorum da gerekli görmese böyle bir şeye yönelmezdi sonucta
Balbocegi_ ElifNilMom cok haklisin canim bizde sorun yasadik doktorumla esim sagolsun cok destekci oldu komsumda aonradan pişman olucagimiz birsey olmadi sadcee mesla suni vercek normal olmadimi sezaryana mi alicak
Nnur1 Balbocegi_ tabi biraz nefesimi kesiyordu yani ama bi 10 saniye kadar, sonra dinleniyordum ve bi daha sancı gelsin istemiyordum 🤪😊
Balbocegi_ Nnur1 suan aklima ikindigim zaman geldi birde dogum bittiginde kollarimin tutmamasi allah sizin iyiliginizi versin🤣
Nnur1 Balbocegi_ benim acılarım çok taze 24 günlük kadar 🤪😅 Ama bitiyor tabi bebek kucağa geldiği anda. Sonra insan baktıkça şükrediyor 🥰
D27777 ElifNilMom ayyy ne güzel hadi inşallah kendi sancın sıklaşsın da doğum yap 🌸 bnde 40+5im pazartesiye kadar olmazsa suni banada verilecek inşallah kendiliğinden olur benimkide
1cicek ElifNilMom bende dun dogum yaptm canm hic korkma rabbim guc veriyo rabbiyesir ,summessebile yessera ,felak,nas bunlari bol bol oku tevsiyem