Poyrazalagoz Kızlar Güzelyalı da doğum yapacaktım fakat eşimi doğuma almayacakları bilgisini edindim bana çok saçma geldi korona zamanı her şey yapılıyor da bi bu mu kaldı 🤬 başka hastanelerde durum ne bilgisi olan var mi gerekirse hastane değiştiririm 😏
Lara44 Poyrazalagoz canım ben sağlıkçıyım ve Adana da gitmediğim hastane Yok diyebilirim. Bu süreçte anca Acıbadem kabul eder ona da gücünüz yeterse tabi… ben Medline gidiyorum çok memnunum orası da Adana’nın en iyi ve ücret olaraktan pahalı hastanelerinden mesele orda da kabul etmiyorlar 🤷🏻♀️
Zynp01 Lara44 bnde medline a gidiyorum dontora soramadım ama almıyorlar mı eşleri ? Bu arada hangi doktor
Poyrazalagoz Lara44 medline hastanesi hem doğum fotoğrafçısına hem de oda süslemesine izin veriyormuş esi nasıl almıyorlar bilmiyorum
Lara44 Zynp01 Eray memeçe gidiyorum canım hayır almıyorlar benim 2. Gebeliğim üstüne bir de bu pandemi kolay kolay hiçbir hastane almaz kaç haftalıksınız
Zynp01 Lara44 35. Canım. Bende nursel hanıma gidiyorum. Erken doğum riskim var nursel hanım haftaya izinliymiş korkuyorum o izinliyken bir şey olut diye. Doğum olsa başkası mı yapcak siz doktorunuzla konuştunuz mu böyle şeyleri
Lara44 Zynp01 hayır canım ben henüz 23 haftalığım ama geçen sene oğlumda tatilini benim için ayarlamıştı erken olursa da sıkıntı yapma düşünme demişti o yüzden hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Lara44 Mrveli canım normalde de almıyorlar sezaryanda da hele bu pandemi ellerinde olsa bizi almayacaklar 😂😂
Mrveli Lara44 bende eşimi alırlarsa spinal olmak istiyordum. Almazlarsa genel olurum diye düşündüm korktugum için. Bakalım artık ☺️
Poyrazalagoz Ayrıca bence işlerine geldikleri gibi hareket ediyorlar guzelyalida bayram bukanin İnstagram videolarında doğum yapanların hastaları da var sordum bunu o hastanenin ortaklarından dediler 🤷🏼♀️
Haticee0393 Benim doktorum Acıbadem de hale hanım eğer hamile kalırsam eşimi doğuma alır mısınız diye sordum tabi bende çok istiyorum Çünkü, o da evet alıyoruz isteğe bağlı demişti
Poyrazalagoz Haticee0393 Acıbadem ve hale hocanın ücretleri çok yüksek diye biliyorum konuştunuz mu hiç doğum ücretini
mermaid-nm seymaklc Merhaba doğum yaptınız mı? Ben de seyhan başkentte selçuk hocaya gidiyorum çok merak ediyorum doğum prosedürlerini . eşi normal doğuma da mı almıyorlar ya da hem eş hem anne giremiyor mu? Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
seymaklc Merhaba 6 gün önce doğum yptım eşi sdece bebek doğduktn snra görmesi için 15 20dk müsade ediyorlar sdece 1kşi byan refakatçı alıyorlar
mermaid-nm seymaklc Ay hayırlı olsun bebeğiniz analı babalı bahtı güzel büyüsün inşallah.. ne kadar sert prosedürleri var ya annem yoksa yanımda eşim gelemeyecek mi ki onların da en doğal hakkı bu anları yaşamak çok üzüldüm ya:(