Ozlem_20 Mide yanmasi icin neler yapıyorsunuz hanımlar benim midem mahvediyor beni bogazim falan acayip yanıyor 😏😭😭😭
asiltosumm35 Ozlem_20 kacinci haftandasin canim. Ben gavisconu icememistim yesil elma ve tuzlu limon yedim devamli ilk haftalsrimda ama simdi sonlarda ne olcak bilmiyorum 🤷🏻♀️
[silindi] Ozlem_20 Süt ve maden suyunu deneyebilirsin onlarda geçiriyormuş bende etki etmedi çok fazla
asiltosumm35 Ozlem_20 evet benimde bulandiriyor canim hic icmedim o yuzden ama benim 19. Haftalarda artik gecmis gibi birseydi ve o ilac yetiyordu cok kotu oldugum zamanlarda
Cansu321 Ozlem_20 sarı leblebi ye canım midenin asidini alıyor direk ve gaviscon kesinlikle! Benim de aşırı yanar bunlar geçiriyor ancak kaç haftalıksın
Cansu321 Ozlem_20 mecbur başka çaresi yok malesef ben 34 haftalık oldum Ama ne yesem yanıyo yemek yerken bile 2 kere düşünüyorum ama mecburuz 🤷🏻♀️ Az kaldı ona şükrediyorum sağ salim kucağımıza alalım da hayırlısyla Buda geçer 😂
esrAlp Ozlem_20 benim dE bu gebeliğim de ilk aylarda başladı arada bir kesildi şimdi tekrar başladı 25 deyim