Merveeeeeeeeeeeeeee Merhaba arkadaşlar aranızda cyclogest 200 mg kullanan var mı varsa nerden aldınız ben bir türlü bulamadım ingiltere den alicaktım en son onlarda vermedı çaresiz kaldım😔
glsmmc Merveeeeeeeeeeeeeee progesteron içeren bir ilaç sanırım illa onu kullanmanız gerekmiyordur sanırım muadili olan başka bir ilaç da alabilirsiniz
Ese_64 Merveeeeeeeeeeeeeee bulunduğunuz ilin ilaç depoları vardır muhakkak netten bakın numarasını bulup iletişime geçin yada çevrenizdeki bütün eczaneleri dolaşamazsınız ama araybilrsiniz bi şekilde yönlendiren veya yardımcı olan çıkar inşallah 😕
Merveeeeeeeeeeeeeee glsmmc şuan 100 mg kullanıyorum 1-2 hafta sonra bunu kullanmam gerekıyormuş doktorum illa bunu kullanmamı söyledi amelyat geçirdiğim için düşük ve erken doğum tehlikem var
glsmmc Merveeeeeeeeeeeeeee düşük tehlikesinde zaten kullanılan bir etken ama piyasada yoksa muadilini almak zorunda kalırsınız mecburen, etki olarak aynı etkiyi gösterir çünkü. Yine bir doktorunuzla konuşun isterseniz ama Progestan ovül vs de aynı işi yapıyor