Oknsm Kizlar gobegimin sag kisminda kirmizi kirmizi kucuk noktalar cikti basina gelen varmi neden olur neden ciktilar ki yarin doktor kontrolum var doktoruma sorucam ama merak ettim 😔 neden cikti ki bunlar
Minikannesi00 Oknsm canım sade göbek olsa keşke benm her yerimde çıkmıştı ,doğum yaptm hala da duruyolar. Böyle minik kan toplanmş gibi değil mi . İğne ucu kadar büyüklükleri
Yakamoz__gul Oknsm aynı şey midir bilmiyorum ama benim 8-10 hafta civarında çıkmıştı. Gittikçe de yayıldı tüm göbeğimi kapladı. Kasıklarıma ve goguslerime doğru ilerlemeye başladı. Doktorum sonra bize sıkıntı çıkarabilir bebeği erken aldığımız durumlar da oluyor dedi. Cildiyeye gittim hemen bı yağ krem karışımı yazdı bide hap verdi. Doktorum hapı çok kullanma dedi. Bende hiç kullanmadim ama kremi sürdüm ilk sürüşte belli etti kendini. Birhaftada da hiç kalmadı. Arada tekrarlayacak gibi olunca sürdüm hemen gecti. Bı cildiyeye git bence. Alerji dedi doktor bana bu arada. Ama herşeye karşı olabilir dedi net bı sebep söylemedi
Oknsm Minikannesi00 evet aynisi cok moralim bozuldu ya internette dogumdan sonra gecer yazmislar ama hic inanasim gelmedi zaten 😞
Oknsm Babyboy2309 cok gecmis olsun ya bende yarin doktora sorayim ilac krem falan varsa verir insallah
Minikannesi00 Oknsm benm 1 ay olsu doğum yapalı,henüz geçmedi hatta onun yanımda bide minik minik pütürcükler oldu ten renginde minik et benleri gibi .boynumda falan birsürü ,gözle görünmüyo ama elle hissedliyo
Oknsm Minikannesi00 cok gecmis olsun oncelikle ya ilk ciktigi gun azdi sonra bi baktim yayilmis iyice 😞
Oknsm Minikannesi00 insallah valla dogru soylusunuz ne insanlar evlat sahibi olmak icin neler yapmiyolar bizimde zor oldu tek derdim bu olsun evladim sag salim dogsunda gerisi bos gecer hepsi 😊
Oknsm Yakamoz__gul ben yarin doktora sorayim bakayim ne diyecek olmadi bi cildiyeye de gideyim gittikce yayiliyor cunku ve kasinmayada basladi ama kasimiyorum hic cok tesekkurederim sagolun sizede cok gecmis olsun bu arada
Oknsm sukayhanacar hafif kasintim var canim doktorumada soyledim bugun kan ve idrar istedi ogleden sonra sonuclar cikicak bakalim hayirlisi