Deletedmom417 Kızlar şuan aşırı ağrıyor orası şu makata doğru olan yumuşak yer ve yanıyor idrarı bile yapamadım çok perişanım aferdesrsin ilişkiden sonra oldu bi kaç kere daha olmuştu önemsemedim ama yine oldu ve gerçekten acı çekiyorum şuan
Yaseminsefa Deletedmom417 mantar olabilir mi alıntı ve rahatsız edici kökü varsa doktoruna danışmalısın fitil verecektir
Zeyyno_ Deletedmom417 Benmde olmuştu cnm ki normalde hiç olmaz göbeğm çıktıktan sonra oldu ve baktım aynayla sürtünmeden dolayı öyle olmuştu bnmki sennkide o yüzdendir belki büyük ihtimalle normalde enfeksiyonn felan başka belirtin yoksa acıdan başka koku gibi vs korkma bnce bnmki 2.günü geçti afedersin kuruluk yaşadm o zmn iyice ıslanmadan ilişkiye girince öyle oldu tahmin etmştim ama yani çokta kuru değldi geçti hemen sonra
Deletedmom417 Yaseminsefa mantar var fakat bu ağrı mantarla alakali olabilir mi çünkü hamilelgimin başında beri iliski sırasında aşırı agri oluyor
Zeyyno_ Deletedmom417 hemoroid makatta oluyor ama şişkinlik şeklinde sen tam perine bölgesini sylüosun yumuşak kısım
Babyboy2309 Deletedmom417 makat kisminda afedersin boyle nohut buyuklugunde ama bendeki uc tane olustu onlr zeytin kadarlar asla uyuyamiyorum asla ne kullandimsa gecmedi ne uyku ne bisey kaldi
Deletedmom417 Zeyyno_ evet evet kuruluk var canim cok aciyor ilişkide aşırı acı çekiyorum ve hissediyorum kuru oldugunu ne yapmam gerek
Zeyyno_ Deletedmom417 Yani iyice ıslatmadan ilişkiye girne o yüzden orası sürtünmeden dolayı tahriş oluyor ve idrar yaparken vs acıyor aynayla felan bi bak dediğm gibiyse ıslaklığı sağlayın öyle deneyin bi sorun yaşamazsn biz öyle yaptk