pinaryg Merhaba arkadaşlar çok mide bulantısı ve istifra cekiyorum bu aralar Bulantı Bilekliği kullanıp işe yaradığını gören var mı? yazarsanız sevinirim 😊
Ayseege6156 pinaryg benim arkadaşım banyodan çıkamıyordu kusmaktan o derece yani sonra doktoru bi bileklik tavsiye etmiş eczaneden ondan almıştı kesildi onda baya bi
Ervasevgi pinaryg canım bilekligin bi zararı yok akupunktur gibi düşün bileğindeki noktalara baskı yaparak bulantinin kesilmesini sağlıyor bileğinin ortasına denk gelecek yerde düğmeye benzer birşey var o baskı yapıyor psikolojik olarak rahatlatıyor bi dene bence
Mmmerve123 pinaryg bende hiçbir işe yaramadı. Sadece o değil hiçbir ilaç serumm işe yaramamıştı. Bence alma
Ayseege6156 Zeynepcaglar6165 yok yani doktorun önerisi ile almıştı gittiği doktor çok iyi bi doktor sanmıyorum bilinçsiz verebileceğini ki arkadaşımda sık eleyip ince dokuyan bi kızdır onda işe yaradı alırsanız sizde de yarar diye düşünüyorum
pinaryg Zeynepcaglar6165 bir zararı olmadığını okudum araştırdım bende yarın da doktoruma danışıcam bakalım :)
Zeynepcaglar6165 pinaryg kullan bakalım faydasını görürmüsun az önce mutfağa bi Adım attım sonra klozete kusmaya ☹️☹️☹️
Ayseege6156 Balbocegi_ evet eczanelerde bulunuyor canım bence int sitelerinden bu tarz şeyleri almayın eczaneler en güveniliri
moonmoon Ben kullandim ilk aylarda. 6-7-8 kere kusuyordum. Bulantimi kesmedi. Ne kadar etki yapti bilmiyorum, kusmam devam etti ama bileğimde olması biraz psikolojik olarak rahatlattı sanırım.