Sezen07 Kızlar bilmiyorum haftaya pazartesi ikili test için gidicez belki cinsiyet tahmini olcak ben belki haraketli olur diye çikolata yiyip gidiyim dedim ama ikili teste ac karna mi gitmek gerek 11+3 o zaman 12+1 olucaz 🌸🐰
Hanif Sezen07 Canım 12. Haftada doktorum alenen görürsek söylüyoruz dedi biz 16. Haftaya kadar bekledik minik kızım naz yaptı 😍🤰🏻
Sezen07 Hanif napayım çok merak ediyorum bende çok kız istiyorum kız olsun da 20 haftada da öğrenirim ben 😂 eşim benden çok istiyor kesin oğlan olcak heralde sağlık lı olsun da 😂🐰👶
Sezen07 zehracinar en son 28 martta gittim oo 7 12 mayıs arası randevu verdi uzun zaman oldu onu görmeyeli artik bende napayım altarnetif yollar arıyorum neyse o zaman çikolata yiyim o gün bol bol 😁😁
Hanif Sezen07 sağlıklı olsun da Canım gerçekten bir önemi yok. İkisinin de tadı başkadır elbet ❤ Benim daha ilk çocuğum o yüzden tek duam sağlıkla kucağıma almak 🤲🏻🙏😍
zehracinar Sezen07 Ben çikolata bile yemedim sadece poaça falan yemiştim gittiğimde kıpır kıpır dı cinsiyetini en başta %51 kız dediler sonra devlet hastanesinde de ikili tarama yaptım orda %90 erkek dediler 16. Haftada da kesin erkek dediler 💗