Ysmn234 spaceship çok teşekkür ederimm. Ben de no touch ile olacaktim da bugün bir kafam karıştı. Arkadaşım onla olmuştu 1sene oldu memnun. Görümcesi de lasik yöntemi ile olmuş ona da bir bak dedi. O yüzden size de sormak istedim. Birde ben de Ankaraya geleceğim. Hangi şubede hangi doktora olmuştunuz acaba?
spaceship Ysmn234 no touch da fiyat farkı vardı diye hatırlıyorum, yanlış olabilir 🤔 o iki yöntemin de iyileşme süreleri çok az. Ben dünyagöz, Tunus şubesi, Dr Volkan matben e olmuştum operasyonumu. Bir arkadaşım ona olduğu için tercih etmiştim.
nil_-32 Ysmn234 no touch lazer olmuştum göz flebi kaldırmadan yapıldı yani gözüme dokunulmadı sadece damla damlatıldı ve lazer ışığı verildi 36 saat bulanık görme ışığa bakamama gözümü açamama yaşadım bunun o etkisi var ama 36 saat sonra yeniden doğmuş gibi gördüm ayrıca astigmattı gözüm
Ysmn234 spaceship Dunyagozde suan hepsi 6.000 liraymış. Kampanya varmış. Tunus şubesi 6.700 liraymiş sadece 🙂 çok teşekkür ederim bilgileriniz için. 🌷🌻
Ysmn234 mikican ben ameliyati oldum doktora da sordum o risk eski bıçaklı yöntemler de oluyor ama son yillarin yöntemlerinde hiçbir sorun olmuyor dedi. Haberiniz olsun.
mikican Ysmn234 çok teşekkür ederim haber verdiğiniz için🙏🏻 Bende kadın doğum doktoruma sordum bir sıkıntı olmayacagını söyledi. Çok geçmiş olsun size de umarım güzel geçmiştir🥰
Eeezgi Bende miyop astigmat var ameliyat vs olmadım ama dün doktorum şey dedi göz numaran 5ten büyük mü? Değil dedim, 5ten büyük olunca mecburi sezaryen oluyormuş ıkınmak o zaman sakıncalıymış.