Duyguakinnci Kızlar bir kere daha yapmıştım son kez yapıyorum. Erkek bebeğimiz olacak birimiz Atlas istiyoruz birimiz Ozan. Sizce hangisi? Ve de siz eşiniz için istediğiniz isimden vazgeçer miydiniz?
Mucizeninannesi Duyguakinnci ben karar veremedim ama esim istiyor diye kendi istedigim isimden vazgeçemiyorum 😊 cozum olarak onun da istedigi isimle birleştirdik. Ben Muaz dedim o Deniz... Muaz Deniz oldu 👍😊
Duyguakinnci Sabrszanne3535 5. ayda Atlas ismini vermiştik 4 aydır Atlas diye severken eşim birden vazgeçti. Bende de ağız alışkanlığı oldu Atlas diye 😊
Mucizeninannesi Duyguakinnci valla guzel kardesim ben de bilemededim 🤔 ama iki isim de guzel hangisi olursa olsun yavrunun guzel bir adi olacak. Saglicakla gelsin insallah
2prensessannesi Bence ikisi de degil daha anlamli daha guzel isimler var canim ahirette cocugun guz isimle cagirilmasi anne babanin gorevi
Tugba2213 Duyguakinnci Duyguakinnci atlas 😍 vazgecerdim . Vazgectimde oglumun ısmını babası poyraz ali olsun dedi oylede oldu ♥ Şimdi kızım olucak ıns onun isminide ben koyucam 😍🤗