Hamileliğim çok şükür çok güzel geçti hiç mide bulantısı yaşamadım son zaman Bi mide yanması oldu arada o kadar bal oğlum sadece hareketi azdı ve bu durum beni hep tedirgin ediyordu. Son kontrolümüzde doktorum kordon dolandığına ve plesanta da kireçlenme başladığını söyledi hep 15 gün önden giden bebeğimin kilo alımı yavaşlamıştı ama beni en korkutan kordon dolanması olmuştu. Doktor üstüne basa basa hareketlerini takip et dediği için daha da tedirgin olmuştum zaten hareketi azdı. Bize suan problem olmayacağını doğum esnasında Bi sıkıntı olursa sezeryana döneceğini söyledi. Bize düşünmemiz için süre verdi ama geçen her saat beni tedirgin ediyordu. Bizde hiç riske atmadan sezeryana karar verdik. Hemde tam nikah tarihimiz olan 19.08.2020 🥰herkes 20.08.2020 yi tercih ederken biz bize özel olsun istedik. Size tavsiyem uyumaya çalışırsın çünkü Bi önceki gece hiç Bi şekilde heyecandan uyuyamıyor insan. Sabah oldu hastaneye gittik güya odanızı süsleyecektik ama bana hemen damar yolu açıldı saolsun eşim herşeyi halletmiş. Sonra üstümü giydim ve sezeryan olacağım odaya indik. Çok tatlı Bi ekip beni bekliyormuş. Herşeyi sakince anlatıp rahatlamamı sağladılar. Spinal hiç Van acıtmıyor öne doğru eğilip hemşireye tuttum bitti dediler yattım. Yavaştan uyuşmaya başladı sondayı taktılar sadece ellerini hissediyorum hiç Bi acı yok. Ayağını kaldır dediler yok ayak bana ait değil sanki eşim geldi sonra doktorum derken başladı sezeryan. Çok az midem bulandı söyledim hemen iğne verdiler damardan. Ben öyle ellerini de çok hissetmedim sadece göğsümün altından bastırdıklarıno hissettim ki oda saniyelik sonra Bi baktım oğlum çıktı eşimle gözyaşlarımızı tutamadık çok özel Bi andı. Sonra doktorum seni biraz uyutcaz dedi o sırada dikmişler. Uzun Bi süre değildi asansöre giderken eşimi gördüm oğlumuzu bekliyodu biz çıktık sonra onlar çıktı ama oğlum küvezdeydi o an çok korktum ama 10 çocuktan 3ünde olurmuş dışarı çıktıklarında nefes uyumsuzluğu onun içinmiş. Odaya geldik biraz oksijen verildi. İlk emzirmek çok zordu beceremedim 😔 ilk kalkış benim bacaklarım daha uyuşuk olduğu için zor oldu ama ağrım o kadar yoktu. Sonra yavaş yavaş kendim yürümeye çalıştım gece hep yürüdüm çok şükür çabuk topladım şimdi bal oğlum yanımda uyuyo merak ettiklerinizi cevaplayabilirim 🥰😊