yeniuye11 ben de aynı şekilim 28 haftalığım.ilk haftalarımdakı hallerine döndüm .hcbrsey benı mutlu etmıyor .hep karamsarlık düşünceler içinde boğulur gibi oluyorum. Ben de gecırdım panik atak ilk aylarda.hamilelğim benımde psikolojik olarak aşırı ağır gecıor .hep mutsuzluk var üzerinde sanki .hamilelikleri birlikte başladı. Hafif panik bir kişiliğim vardı bunun da etkisi olabilir😑ben sadece normal insanlarla aynı psikolojıde olmak istyrm . psikologa gştmstm. Hormonlardan dolayı demşti ama ben bazen artık iyi olmak istyrum sabretmeye çalışıyorum .zamanla düzrlecek diyorlar. Sıkma canını tek sen degılsın.ben de tek ben sanıyorum çöpü zaman ama ınankı geçecek diyorlar .ben de beklıorum .hep ruh hallerım degısıor bazen aglıom bazen depresiflik aşırı yuksek oluyo .ailrmın yanına gidicem ben de çünkü olmuo böyle .eşimin de işi dolayısıyla denk geldi ve iyi oldu .sadece kağanı dagtcak seyler bul ve o günü geçirmeye çalış .daraltmamaya bak kendını .çünkü blıorum ne desekte o ruh hali bopuor ınsanı .sıkmamaya çalış kendını geçecek allahın izniyle hepımızın bunaltıları