Cansuyasar Kizlar nasil gidiyor gelin biraz sohbet edelim biz 28 haftaligiz kizim olucak 5yasinda oglum var sizim nasıl gidiyor🌼
Ummuhan4934 Cansuyasar 2 buçuk yaşında oğlum bar var 33+3 teyim bir oğlum daha olacak Beni neler bekliyor acaba ailemden uzaktayım tek başıma baş edebilecekmiyim ikisiyle acaba🤦♀️🤷♀️😅🤪
Sevdiss_17 Cansuyasar 3 yasinda bir kizim var 28 haftalik ikinci kizima hamileyim heycanliyiz hemde cokkk sanki ilk cocuk ve gunler gecmiyo 87 den sonra gecmek bilmiyor sanki 😂
Morvi 21 aylık oğlum var, 21 haftalık kızıma hamileyim 🥰🤗 çok yoruluyorum ama olsun, her şeye değer 🤗
Cansuyasar Ev boya olacal temizlik yapilacak ev gözümde karardi hic birsey yapmak istemiyorum buralar çokk sıcak😓
Melikedefnemm Cansuyasar bnmde halılar camlar var sdce napcam bilmiorm camlar eşimde halılarıda yıkamaya versemmi dgumdan sonra mi versem blmiorm
Cansuyasar Melikedefnemm doğum öncesi yap canim her yer miss gibi olur dogumdan sonra ev aklinda kalmaz en azindan😂
Yineyenidenanne Cansuyasar merhaba canım yarın tam 22 haftalık olacağız 2 yaşında bir oğlum daha var şimdi ikinci oğlumu bekliyorum
Heyecanlianne- Benimde 3 yaşında kızım var 2. Kızım da 34 haftalık aslında çok heyecanlı ve mutluyum aam etraftakiler sağolsun tüm heyecanımı götürüyorlar yok kuzum çok kıslanırmış yok çok değişirmiş yok çok kötü günler bekliyormuş falan filan