Bahar46 Arkadaşlar iyi akşamlar Zeynep kamilde ikili test yaptıracağız inşallah ama uzun sürüyor mu test ve sonucu kaç günde çıkıyor Zeynep kamilde yaptıranlar varmı
aysetunckilicfirat Ben ikili test için gitmiştim ancak yapmadıklarını söylemişlerdi. Bir arayıp öğrenin, ben o yüzden uygun haftayı kaçırdım ve dörtlü tarama yaptırmak zorunda kaldım
Sema34 Zeynep kamıl hastanesınde ıkılı test sonucu bırgunde bellı oluyor sadece kan tahlılı hemen cıkmıyor en fazla bır ıkı gun suruyor
Bahar46 Sema34 ya baktım da randevu yu değiştirecektim ikisinden birine Oya ve Habibe adında doktor yok Zeynep kamilde şuan
Sema34 Bahar46 Zaten ikilı test icin hastaneye gidip ordan randevu alınıyor Onlar sana gün verıyor öyle yapıyorlar Habibe hanım şuan randevusu yok bildgım kadarıyla kongrede diye duymuştum
Bahar46 Tugbakybzc 11 ve 14 haftalarda yapılıyor down sendromu ense kalınlığı vb. Durumların olup olmadığı ölçülüyor
Fatmadeniz Bende ayın 16 sında gidicem 12 haftalık oluyorz ikili test yaptırmak istıyorum hastanedenmı yoksa arayıpmı randevu alınır hiç bilgim yok
Sema34 Fatmadeniz canım hastane verıyor randevu ama önce kadın dogumdan randevu al orda doktr bıkagıt verıyr ona gore randevu verıyrlr
NNeslihaNN Bahar46 şans lazım birazda galiba 🙂 bende yaptıramadım da ama kardeşimde hamile o yaptırabildi