Aydaozk Valla benimki 31+2 de bana neler yapıyo ne tepikler atıyor ama babası elini koyunca öyle duruyor hic hareket yok anında hissediyor. 🙈🤗😂
Aydaozk Gamzeee55 valla inşallah olmasın kız adam üzülüyor milletin ki babasının sesini duyunca hareketleniyor benimki inadına kaskatı duruyor tık yok 😂😂😂 saygıdan diye avutuyor adam kendini
LivaLiva Bizde 22+6 haftalığız ama ben bile çok az hissediyorum eşimde bir kere hissetti o kadar bazen hareket etmedikçe korkuyorum 😔
Ozlemmmmm LivaLiva korkma benım bebegımde öyle 24 haftalık olduk çok nadir hareket ediyo hala gün içinde hissetmediğim oluyor ama 20. haftaların sonuna kadar normalmiş her bebek aynı olacak dıye bişey yok
Ozlemmmmm 1987gokce bizimki de aynen öyle 24 haftalığız çok nadir denk geliyo geçen sabah baktım kırmızı balık şarkısını dinliyorlar baba kız hareket etsın dıye ama nafile :-D
1987gokce Ozlemmmmm aman maşallah size 😁 benim eşim direk arabesk şarkı söylüyo alışsın acılara diye dalga geçiyo çocuğumla 😂
didemm İlk oğlumda 22 hastalıktı bn hissetmeye başlamıştım oğlum babasını çok seviyordu her aksam gelir oğlum nasılsın derdi hemen tekme ayardı eşek 🙂 simdi 20 haftalık hamileyim ben hissediyorum ama çok hafif. Daha babayla tanışmadılar 🙂