Giz4110 Ebruaybars canım çok normal kan dolaşımı vs etkileniyor gebelikte. Ben de sabahları ellerimi parmaklarımı hissetmem yumruk yapıp yapıp açarım bir iki dakikada düzelir uyuşukluk. Magnezyumu düzenli kullanıyor musun😊
Ebruaybars Giz4110 hayır canım magnezyum vermedi doktorum ve bu durum 1,2 gündür var bnde bugün iyice artınca sorayım dedim maden suyu içsem olur mu
Ezgi-ceren Giz4110 benm de uyurken bacağım ve kolum uyuşuyor sürekli yan yatabildiğim için normal diye düşünüyorum. Ama Bugün birkaç saattir dilim ve dudaklarım uyuşuk sanki diş için uyuşturucu iğne vurulmuşum da tam açılmamış gibi 😕
Giz4110 Ebruaybars canım bana 12 haftalıkken verildi 34teyim hala kullanıyorum hem de kan tahlillerimde magnezyum değerim normal çıktıgı halde. Krampları kasılmaları uyuşmaları ve ağrıları önlüyor bir danış istersen doktoruna 🥰
Sylwiart Benim de kollarım uyuşmaya başladı ve bütün ilk defa bacağım aksadı 3 buçuk aylık hamileyim normal mi?
Giz4110 Sylwiart canım kramp girmesi çok normal onun önlenmesi için magnezyum içilmesi gerekiyor işte😊
Giz4110 Ezgi-ceren Allah Allah dil ve diş neden uyuşur ki canım 🤔 çok sıcak ya da soguk birşey tüketmek falan mı etkiliyor acaba
Ezgi-ceren Giz4110 anlayamadım valla ben de ama bu sabah geçmişti bu his herhalde fark etmeden soğuk ya da sıcak dokundu.