Minikbebegim1 Burda danistigim sorduğum vaktini aldığım herkes hakkını helal etsin arkadaşlar 5 gündür kanamam vardı bugün cok yoğunlaştı ve yavrumu kayıp ettim rabbim hepimize sağlıklı doğum bebeklerinize hayırlı ömür nasip etsin 3 gebeliğimdi bu seferde olmadı kızlar bebeğimi aldılar genetige gönderdiler canımdan bir parça aldılar o kadar kötüyüm ki Rabbim hiç kimseye yaşatmasın kendinize çok iyi bakın kızlar yormayın kendinizi hoşçakalın mutlulukla açtığım uygulama mi yine siliyorum 😓😓
deletedmom357 Minikbebegim1 canım benim ya kıyamam ben sana üzülme herşey de vardır bir hayır rabbine sığın ondan hayırlı sağlıklı bir evlat iste inşallah tekrar nasip eder bu defa kucağına almak nasip etsin üzme kendini ne olur şuan çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun canım ama üzülme olur mu 🌺🌹
tugbaayaz Minikbebegim1 rabbim inşallah sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah dualarım seninle
Sermec27 Minikbebegim1 rabbim sabr versin sana canım cok zor ben de 2 evladımı kaybettim ilki 7 haftalıktı oğlumu doguma 2 hafta kala kaybettim 😔 cok zor evlatla imtihan edilmek genetik test mutlaka yaptır canım eger yaptırmadıysan biz yaptırdık temiz cıktı pıhtılaşmam falan da cıkmadı benim sebeb bulunamadı rabbim bizlere anne olmayı tekrardan nasıp etsin inşallah cok zor rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲 😔
Gumball Minikbebegim1 kuzuuum allah sabırlar versin. Çok üzüldüm, için yandı okuyunca. Demek ki doğru zaman şimdi değilmiş, az daha sabır gerekiyor sanırım. Sen ümitvar ol, o hiç ummadigin anda gelip seni bulacak ❤❤ allaha emanet ol canım
gamzetahsin canim cok gecmis olsun cok uzuldum seni cok iyi anliyorum allah hakkinda en guzelini nasip etsin guzel zmnda hicbir zaman umidini kaybetme rabbim imtihan ediyor dayan dirayetli ol her sabrin sonu selamettir
deletedmom357 Sermec27 Rabbim nasip etsin İnşaAllah size isteyen herkese kimsenin kucağıni boş bırakmasin Rabbim 🤲 zamanı vardır daha herkesin imtihanı farklı İnşaAllah olur
Sermec27 deletedmom357 öyle canım herkesin imtihanı cok farklı olur benim de imtihanım en zor olan seyden evlattan yana oldu inşallah rabbim tekrardan evlatla imtihan etmez inşallah hayırlsıyla imtihanımızdsn geçmişizdir imtihanımız burda bitmiştir Allah yardımcımız olsun rabbim tez vakitte bizim gibi annelerin kucagını tekrardan doldursun inşallah 🤲 😔
deletedmom357 Sermec27 amin İnşaAllah canım Rabbim hayırlı vakitte hayırlısıyla nasip etsin İnşaAllah 🥰 üzülmeyin bol bol dua edin Rabbim sabırlar versin yardımcınız olsun işinizi kolaylaştırsin 🤲
Sermec27 deletedmom357 elimden gelen tek sey sabredip dua etmek canım rabbim cok merhametlıdır Allah sabredenlerle beraberdir inşallah mukafatımızı en güzel sekılde verir 🤲🌸❤️
annecikk_ Minikbebegim1 Allah sabir versin cok uzuldum… Gecenlerde bir yakinimda hamileydi son haftasiydi yazdim heran dogum olabilir dua et yazdi cok sevindim.. iki gun sonra ise kucuk bir mezar paylasti bebegi olmus.. O kadar etkilendimki cok uzuldum.. O gunden beri icimde korku basladi.. Hic birimizin garantisi yok Allah hepimizin yardimcisi olsun cok uzuldum sizede cennet kapisinda bir meleginiz var ama ❤️
Zeynep-1234 Minikbebegim1 rabbim yuvanı tekrardan şenlendirsin inşallah üzülme nasipte bu varmış demek Allah en hayırlısı nasip etsin sana inşallah 🥺🤲🤲
Zeynepcaglar6165 Minikbebegim1 yaaa çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun rabbim sana sabırlım versin inşaallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve bu sefer kucağına alırsın Keşke böyle olmasaydı ama Rabbimin taktiri Üzme kendini