Fatmanurbirel Mircet valla ne yalan söyliyim senin kadar etmedim ev süpürdüm 5 kat inip çıktım yarım saat yürüdüm 15 dk anca duş almışımdır😂
Esoo0698 Fatmanurbirel Canım benimde arkadaşımı 5 cm ile eve gönderdiler oda suyu gelince gitti eve gittiğinde tuvaletini yapar şekilde oturup kalkıp hareket yaptı dene bakalım 😊
Bsraydin Prvnn iste ayni 2. dogumdaki halim..hadi diyorlardi ben hala kahvaltim bitmedi diyordum..lavman fln da yapılmadı tahmnmden xok daha hizli acilma olmus hemen doğumhaneye aldilar ve şükür bi aksilik de olmadi tuvaletle ilgili😁 herkese kolay dogumlar dilerim ♥️
Zeyno890 Fatmanurbirel normal Doğum yapmadığım için bilemiycem ben 18+1 haftalık hamileyim şuna buda maalesef sezeryan olcak
Natuvane Kızlar 34 .haftadayım ben bile ne zaman doğurcam stresine giriyorum tebrik ederim valla 42 falan sabreden nasi sabrediyor
Hwwa4291 @Fatmanurbirel#1037447727 bende ayni 4 cm le eve yollandim nst de sanci da var ama her sey normal oldugu icin eve geldik ve su anda bende ne agri ne baska bisey yok cok rahatim bu arada 37w1 olduk
Fatmanurbirel Hwwa4291 bende sancı var fakat düzenli değil diye düşünüyordum da nst de düzenli çıkıyor anlamadım ben 38+5
omrasln77 Fatmanurbirel gözün aydın allah bagıslasın evladını banada dua edermsn 2 cm açıklığım var bebegimin hareketleri az hastaneue yatıs vericeklef fitille dogumu baslatıcaklar 🙏
Zeynep_cagdas Hay şükür ya😂😂😂 sürekli posta bakıyorum naptı doğurdu mu bu çocuk çıkmayacak herhalde diyordum 😂
Fatmanurbirel Zeynep_cagdas valla doğururken bende aynısını söyledim beni bırakın doğuramıcam diye ama şükür doğurdum 😂
Fatmanurbirel omrasln77 allahım hayırlı doğumlar nasip etsin bi an önce bacım allahım herkesi yavrusuna kavuştursun inşaallah