Melek3443 5 haftalık gebeyim su pek içemiyorum ama limonlu su içiyorum sürekli miğde bulantımı azaltıyor cocuga zararı varmıdır acaba sürekli içmemin bilgisi olan var mı
Fatovebebegi Melek3443 limon cok kullanmayin tansiyon dusurur nane yapragi atin bi tane limonu kullanmayin
3506 Melek3443 Yeşil elma dilimi de suyun lezzetini düzeltiyor.. Arada elmayı çiğnerken bile suyu içtiğim oluyordu.. Şifa dilerim 🧿🤲🏻
Mehtap74 Melek3443 suya elma nane salatalık ya da sevdiğiniz meyvelerden de atıp içebilirsiniz. Farkında olmadan limonlu su ile tansiyonunuz düşebilir. Aman dikkat edin çok tüketmeyin limonu
honeybooble Melek3443 naneyi yine doktoruna sorarak at canım hamilelik başında bazı yeşillikler maydonoz, nane gibi olumsuz şeylere sebep olabiliyor. Devamlı kullanacaksan sor mutlaka
Fatovebebegi Melek3443 ewet suya taze nane yapragi atin madem sade su icemiyorsunuz defne yapragi da olur ama limon hamilelikte tansiyonuzu dusurur
honeybooble Melek3443 ihmal etme bana maydonoz ve naneyi tüketme demişti, lekelenmelerim vardı ilk haftalar 🌸
Mehtap74 Melek3443 oda sürekli içilmez. Aman daha yolun başındasın dikkat et canım. Doktoruna gidince sor