Ogrtmnanne2 İyi akşamlar 🧿 10. haftada Olan annelerimiz nasıl gidiyor 😍 ikili testi ne zaman yaptıracaksınız
seday93 Ogrtmnanne2 bende bugün tam 10 hafta oldum 9 eylülde doktor randevum var tam 12 haftalıkken yapılacak heyecanlıyız ☺️
Deletedmom355 Ogrtmnanne2 tam bugün 10 haftalığız şükür 🙈 bnm 9 etlülde randevum var inşallah o gün ikili tarama testine giricez :)) 4 gündür hiç bir belirtim yok sadece uyku isteği fazla onun içinde direniyoruuuuum 🙂🙂🙂
Nazzeda Ogrtmnanne2 Bizde bugün 10 haftalık olduk dünden beri kahverengi lekelenmem var doktor sebep belirtmedi ama düşük riski olabilir dedi moralman bitmiş durumdayım iki gündür
Ogrtmnanne2 AyGC inşallah hiçbir sıkıntı olmaz sağlıcakla alın kucağınıza 🤲🏻 O zaman bizim daha 2 haftamız var
Ogrtmnanne2 seday93 ben en son 16 gün önce gitmiştim kontrole gelişimini çok merak ediyorum 🤲🏻 İbşallah sağlıkla alırız kucağımıza sizde de aşırı tüylenme var mi
pitircik2021 Keyifsiz haller devam ediyor ilk üç ay bitene kadar huzur yok bence 😂 ikili tarama yaptırmayacağım ben zaten teşhis değil tarama yapılıyor. Risk durumunda kürtaj düşünmeyecekseniz gerek yok bence.
Ogrtmnanne2 pitircik2021 evet aslında ben de bazen acaba yaptırmasam mi en azından strese girmem diyorum ama bir yanım da yaptır diyor
pitircik2021 Ogrtmnanne2 aynen sonra risk var bilmem ne diye hamilelik boyunca onun stresini yaşamak var. Ki risk var dediklerinde sorun da olmayabiliyormuş. Yani herşey Allahtan bu korona zamanı ne kadar az hastane o kadar avantaj diye düşünüyorum.
Ekin_arell Ogrtmnanne2 ben yaptıracağım doktorum yap diyor sadece. Ama yapmadan evladima söz vericem ne olursa olsun o benim kabulum, Allah doğurmayı nasip ederse onu 9 ay taşıyacağım 👶
Deletedmom382 pitircik2021 valla benim ablama dediler cocukta zeka geriligi var iki cocuguna da aynisini dediler hic de bisi olmadi valla suan yine hamile ona da nasil goruyorlar bilmiyorum kalp ufurugu var dediler ama bisi olcani sanmiyorum. ayni sekilde kuzenimin esine de cocuk sakat bi kolu ve bacagi yok alalim dediler cocugu alirken gorduler koluda vardi bacagida cok pisman oldu
Ogrtmnanne2 Deletedmom355 hayırlı ugurlu olsun ben de aynı durumdayım çok şükür son günlerde ben de daha iyi hissediyorum 🌸
Ayse-18 10 + 7 deyim 8 eylül kontrol var zannedersem ozaman isticek doktorum ikili testti bu haftalara kadar bi sıkıntımız yoktu inşallh ta olmaz hepimize sağlıklı kucağimiza almayı nasip etsin rabbim 🙏😊
Ogrtmnanne2 Nazzeda inşallah hiçbir şey olmaz moralinizi bozmayın dualarımda olacaksınız .bende lekelenme olmamıştı ama düşük riski vardı ilaç yazdı ve bol su içmemi söyledi . Siz ilaç kullanıyor musunuz ?
helenismom Nazzeda bende 10+4 üm canım şiddetli bi kanama atlattım bugün kahverengiye döndü, kahverengi olması kırmızı ve pembe olmasından daha iyi diye biliyorum Allahın izni ile içini ferah tut zaman ilerledikçe inşallah düzene girecek herşey
Nazzeda Ogrtmnanne2 Evet Progestan kullanıyorum bir aydır zaten ama ona rağmen oldu Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizede🙏
Nazzeda helenismom Amin inşallah canım Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏❣️