Sevval_nur Cansucasalin valla tatlım ben de 6 gündür aynı durumdaydım kuru kayısı aldım incir yedim bol bol su içiyorum zaten içmeye de devam ettim ve bugün çok rahatladım ama bi 10 dk yürüdüm yürümek de çok rahatlatıyor
Nofa Cansucasalin ben de tüketmiyordum hamilelikten önce 3 bardak ancak içerdim şimdi alarm kurdum zar zor içimeye çalışıyorum çok önemli su
Gamzeliii77 Cansucasalin dogum yaparken veriliyorya ondan banada doktor yazmisti hemen 2 dakikada etkisi oluyor baya rahatlarsin
Zekzek Yaş inciri vida bekletin bı gece önce incirleri yiyin sonra arkasından suyunu için kesin çözüm bunu iki üç güne tekrarlayın ama öncesi sert düğü için ben fitil kullandım🥴
Busraveminisi1 Cansucasalin her gün en az 3 litre su kuru incir kayısı hurma tüket hiç çıkamadığın durumda bir kaşık zeytinyağı iç her gün lifli gıda içeren sebze yemeği tüket yoğurt kefir tarzı probiyotik tüket düzene girecektir
Oglakdorukcum Cansucasalin tabii yediklerine dikkat etmektdn geçiyor bol su ve poaslı seyler ye ben mercimek corbadı içince bagırsaklsrımın hareket ettiğini duyuyorum
h-ceviz Cansucasalin Ben de senin gibiydim hamileliğimin başından beri incir kayısı hiç bir şey fayda etmedi. Bi tek sıcak suyun içerisine biraz zeytinyağı bir kaç damla limon sıkıp aç karnına içersen hemen etki ediyor. Biraz mide bulandırıcı ama hemen etki ediyor.