ZorYollardanAsipGelenim yıne dayanamayıp test yaptım gıdıp eczaneden alıpta. cızgı mızgı yok days comfort erken gebelik testı😭 adetım cumartesi Pazar gbı olması lazm acaba adetten once test yapıp negatif cıkıp adet gunu geçince pozitif e dönen var mı
Selo39 ZorYollardanAsipGelenim adet geçmesini bekle canım.. adetten önce yapılan hiçbir idrar testi pozitiftik vermez
Brcangn ZorYollardanAsipGelenim canım aynı durumu ben yaşadım geçen hafta aynı marka testle erken gebelik testi yaptım çıkmadı adetim 4 gün gecikti dün akşam tekrar yaptım pozitif 🙈 inşallah seninde öyle olur Rabbim herkese nasip etsin 🤲👼
pptya01 ZorYollardanAsipGelenim adet günü negatif çıkmıştı benim 2 hafta sonra pozitif oldu geç döllenmeymiş
Hosgeldinbebek ZorYollardanAsipGelenim benim de 31inde regl olmam lazım, dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve negatif :(
ZorYollardanAsipGelenim Brcangn inşallah oyle bisey olur banada. bel agrım var ıkı dakıka yürüyünce nefes nefese kalıyorum arada göğsümde sızlama oluyo ama kalıcı bı agrı yok. beyaz akıntı m var sankı adet olmuş gbı oluyo tuvalete gidiyorum ama gelen yok. bugün test yaptım negatif 29 30u gbı olmam lazm acaba pazartesi yapsam bıseyler bellı olur mu