Gulsahkyc Gizemli213 canım doktorunuza sormuyor musunuz kalp atışı kaç diye??genelde 140 tan fazlası kız azsa erkek oluyor
Ttugceeli Gulsahkyc bebek büyüdükçe kalp atış hızı artıyor diye biliyorum benim ilk başta 123 tü sonraki gittiğimde 170 olmuştu
Gizemli213 Gulsahkyc canım keşke sen benim bulunduğum bir yeri görsen doktor asker eşi olunca doğuda suratına zor bakıyor ben çocuğun ultrason kağıdını verdiğine şükrediyorum
Gulsahkyc Gizemli213 Bence yorumlara bak il olarak ona göre doktor belirleyebilirsin şimdiden yüzüne bakmayan doğumunda ne yapacak?? Üzülme yani seni rahatlatan doktor olması lazım
Gizemli213 Gulsahkyc canım zaten doğumu burda yapmayacağım memlekete gideceğim burda bir doktor var ki bu yıla kadar oda yoktu şuan sadece kontrollere gidiyorum zaten burda doğum da yaptırmıyorlar seni sevk ediyorlar
Yeni13 Gizemli213 hiç zannetmiyorum aksine çok saygı duyuyorlar gittiğiniz doktorlar alakalı bir durum bu doğudaki insanları buna dahil etmeyin bence
Gizemli213 Yeni13 ben zaten genel olarak hepsi demedim hala bazı insanlar var dedim düşman gibi davranan hepsini baz almadım farkettiyseniz tabiki çok iyi davrananlarda var