Bende 38+4 teyim 2 hafta once kordonunun 2 kere dolandigini farketti doktorumuz devlet hastanesinde fakat genis zincir seklinde oldugu icin bir problem olmadigini anlatti haftada 2 kere kontrole gitmem gerektigini soyledi ayni gun ozel hastanedeki bir dktora daha gittim fikir almak icin onlarda ayni seyi soylediler sadece dogum basladiktan sonra cok iyi takip edilmesi gerektigini dogum aninda nefessiz kalirsa problem olacagini soylediler tabi ben 2 haftadir surekli bebegimi dinliyorum hareketlerini takip ediyorum dun sırf bu sebepten dolayı doktorumunda tavsiyesi uzerine hastane degisikligine karar verdim yani dogum basladiktan sonra gittigim anda hem kadin dogum uzmani hem cocuk doktoru nobetcisi olan hastaneye gittim muayene icin ama sanki bir mucize oldu ve ordaki doktor boynunda kordon gorunmedini soyledi yada cok ayrintili bakmadigi icin gormedi emin degilim sadece bebegin hareketlerini cok iyi takip et dedi sali tekrar devlet hastanesindeki doktoruma gidip orda muayene olucam inşallah cıkmistir kordon boynundan belki sizinkide duzelir doguma kadar allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi