Glsvr1 İyi akşamlaar 🌸 34 haftalık hamileyim bir kaç gündür kasıklarımda acıma var özellikle de geceleri falan çok oluyor neden acaba normal midir? 😞 acıyo yanıyo sanki değişik anlayamadım dolu gibi kasıklarım
Busra4122 Glsvr1 25 haftalık hamıleyım benımde gecelerı sabah tuvalete kalkarken tuvaletımı yaparken sankı usunmusum yada uzun sure tuvaletımı tutmusum gıbı kasıgım agrıypr
Minigimm2020 Glsvr1 bende aynıyım sol kasigimda sızlama var idrar yolunda mi bsey var acava diyorum yarin gdecm doktora 33 haftaligim
Oznur8990 Glsvr1 benmde kasiklsrimda ağrı oluyor ama yürürken alt tarafta sizlama oluyor sizinde oyle oluyor mu
Ferda_ Minigimm2020 kasılma veya kramp varsa ihmal etmeyin, idrar yolu enfeksiyonu gebelerde bazen çiş yaparken yanma gibi belirtiler vermeyebilirmiş
Minigimm2020 Ferda_ yanma falan evet yok ama damla dahi gelse kasiklarim sıkışıyo damla damla yapıyorum yarin gorucez bakalim buyuk ihtmal var enfeksiyon
Busra4122 Minigimm2020 bende bazen yanmada oluyor ama ben tuvaletımı tutmuşum gıbı cok yapıyorum gıttıgımde bır rahatlama gelıyor o hale gelene kadar uyanmazmısım
Glsvr1 Oznur8990 bazen oluyor benim de soruyorum arkadaşlarıma falan artık doğuma yaklaştıkça normal ağrılar falan olur diyolar