Akkt Beyaz sümüksü akıntı doğum başlangıç belirtisi mi acaba bilen varsa yazabilir mi bir kaç gündür de belim agiriyor 40+1oldu bugun
Bvzzz Akkt bir arkadaşım doğum yaklaşınca beyaz akıntı çok oluyor demişti canım kıvamı nasıl oluyor bilmiyorum ama
Zaxra Ecemli karin sertlesmesi, ara sira azcik suyun gelmesi , agrilarin olmasi dogum belirtisimi ??? Ya deliricem 🥺🥺🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ben ayni durumlari yasiyorum naslbola bilr , 30haftaligim suan cok korkuyorum 🥺
Akkt Bvzzz valla ayıp olur diye nasıl yapacağımı şaşırdım normalde de akıntım vardı ama bu böle ağda gibimi desem parçalı geldi sulu değil ilk defa bu şekilde geldi beyaz ☹️
Betulyesilts Bende surda durayim kasilmam var diye gidiyorum nstde hic bsey ckmiyor doktora diorum toplanip bekliyor die olunca gel diyor gdiyorum bsey cikmiyor deliricem 🤦🏻♀️
Akkt Valla bnde dahaa dün gittim doktora doktor bana doğum için 6eylul dedi işte bekliceksn gününü dedi gönderdi bı sorun yok diye bende bekliyorum bugünde böle oldu☹️
Betulyesilts Akkt bebeginin hareketleri nasil kasilmayla birlikte bebek hareketleri azalirsa flan mi gidicez ki beynim almiyor artik 🥴