ilaydanurhavvat Kızlar 25+0 haftaalığım ve sırtımın ağrısından duramıyorum bi bakın lütfen bu kadar ağrı çeken bir benmiyim ? Allah için yardım edin korkuyorum valla
Mercimek-tanesi ilaydanurhavvat Suan canim onkadar aciyoki.artik agri degil aci gibi. Tam belimde degil biraz daha ust ve yan kisimlari 28 .haftadayim bende
Mzeynepp ilaydanurhavvat doktoruna danışarak pilates yap istersen xanım. Plates topu çok iyi geliyor bende de var. Fakat doktora danış yapacagın hareketleri. Bel ve sırt ağrıların azalır inşallah canım.
ilaydanurhavvat Mercimek-tanesi aynen bendede bel de durmuş az da olsa yanlara vuruyor ama çok feci orursam oturanıyorum kalksam kalkamıyorum çok fena
Zelihaferhat ilaydanurhavvat bana hiç vermedi ilaç normal dedi olur dedi bende uzanmaya çalışıyorum bol bol
Derya79851015 Bende de var bel ağrısı..ama benim bel fıtığım var ondan dolayı daha çok ağrıyor.. dinlenmek en iyi ilaç fırsat buldukça uzanin
ilaydanurhavvat Mzeynepp çok saol canım aslında dediğin olabilir gün içerisinde hep uzanır haldeyim ve allaha çok şükür riskim falan da yok belki hareketsizlikten kaynaklanan bi bel ağrısıdır
ilaydanurhavvat Zelihaferhat ya bn sırt ağrısından şikayetci deilim korkutorum acaba bebeğe bişey olur mu diye 🙁 Kaynannama sırtımın ağrıdığını söyleyince hemen doktora gidelim falan dedi bebek oynuyor mu dedi o da bni korkuttu açıkçası
Zelihaferhat ilaydanurhavvat ben bugün gittim canım doktora ama birseyim yokmuş bebekte iyiymiş hamilelikte olan durumlarmış birde ben biraz soğuk aldığım için daha fazla agrım var