Merveeeeyz Arkadaşlar merhaba dün akşam koştum ve ardından bi damla leke geldi ve kan pıhtısı sonra hiç gelmedi şu anda katı kahverengi akıntı gelıyor sebebi ne sizce doktora gidiyorum şu an hamileliğimin 9.haftasındayım
Mihre Merveeeeyz Hamileliğin 9. haftasında neden koştunuz😟 muhtemelen kesede kanama alanı var acilen doktora gidin.
Merveeeeyz MehZey ama ben koştum diye oldu düşündümde hani öyle şiddetli koşmadım hızlı şekılde bi damla bir şey hissettim sonra baktım kan
Merveeeeyz Ama 1 damla geldi sadece ve bardağa gelmedi şu amda kahve akıntı var günü be kanama koyu renkliydi
Merveeeeyz Lütfen yardım edermisiniz ilk gebeliğim bir sürü şey okudum düşük için açık kırmızı renkli ve 4 5 gün kanama olması gerekiyor diyo okudum her yerde bu bi hormon diye duydum
SeldAtess Merveeeeyz lütfen burdan bilgi alacağınıza gidin doktora . Kimse doktor değil yaşadığın şeyde normal değil burda içini rahatlatma doktora gitmelisin
Mihre Merveeeeyz Allah aşkına biz size buradan ne yapabiliriz? Tehlikeli acilen doktora gidin diyoruz siz hala burada bizden yardım istiyorsunuz.Aynısını ben de yaşadım ve kendimi bir solukta doktorda buldum düşük riskim varmış.Gidin artık şu hastaneye