Tugba_58 Kızlar 29 haftalık hamileyim akıntım oluyo ara ara yumurtlama günlerinde olduğu gibi korkuyorum sumudur diye ama su berrak olur dimi benimki beyaz kremsi
Duygu_pb Tugba_58 evet su berrak olurmuş benden berrak akıntı geldi geçen hafta birkaç kez üst üste doktoru aradım küçük beyaz el havlularından koy çok fazla ıslanır ve kanlanırsa sudur demişti ki çok şükür bi daha o tarz akıntım olmadı
Zeynepekr Tugba_58 Aynı haftadayız benimde akıntı sorunum var sürekli çamaşır değiştiriyorum yıldım artık tahlil vs temiz çıkıyor ama geçmek bilmiyor beyaz sulu akıntı 😪
Zaxra Tugba_58 ben 30haftalik hamileyim ic camasirim hep islak 😏 ve resmen bildigin su, cok degil ama sudur ozur dilerim elimi bile vurup goruyorumki resmen su gelmis benden kac gundur boyle durmum korkmaliyimmi degilmiyim anlayamadim
Babyy1S Benmki de oyle beyaz krem gibi geliyor pazartesi muaynem vardı her seyi iyiydi suyu falan da güzel demisti
Tugba_58 Zeynepekr normal galiba canım doğum yaklaştıkça olur yazıyo internette rahim kendini hazırlıyomuş galiba
ezggl Tugba_58 bende 35.haftamdaym gebeligin basından beri geliyor su gibi beyaz doktor yeşil renkli kokulu we idarar yaparken yanma olmuyorsa skntı olmaz dedi birde su olsa böyle gelmez dedi