Iremsengun Biz 13+2 olduk ama daha hiç hareketini hissetmedim 14 haftada hissedebilirsin dedi doktorum siz kaç haftalıkken hissettiniz ilk🙈😍
Minnaki_beklerken Iremsengun 16. Haftadayim ama birsey hissetmiyorum ya da hissediyor muyum acaba diye dusundugum seyler olsa da emin olamiyorum. Yani bence hissetmiyorum herhalde hissetsem baska seyle karistirmam 😂
Skran Iremsengun benım ılk gebelıgım 14. 15 haftada hissetmeye başladım ıcınde kelebek kanat çırpar gıbı çok güzel bı his ınsalah sizde en kısa zamanda hıssedersınız
Bebislerimiz Iremsengun ever erkek dedi 🙏🏼Erken hissedersin dediler ama yookkk doktor da hissetmemen normal diyor ama baklm 😂
Birfincankahve 16 17 haftadan sonra minik minik seyirme gibi hissedebilirsiniz benim öyle olmuştu 🤗20 den sonra kendini tam belli ediyo tabii❤️
Zynpk Iremsengun bebeğin ilk hareketi kalp atışı gibi oluyo. Ben ilk kızımı 16 dan önce hissetmemeye başlamıştım tam aklımda değil daha doğrusu bebek olduğunu anlamdm ilk. Ama 13. 14 haftada hissetmisimdir
Mucizem199 Iremsengun ilk gebeliğim 16 haftada hissettim çok şükür şimdi 22 haftalık olduk tam net hissediyorum
Nur1903 Valla ben 20+4 olmama rağmen hissetmedim tam olarak. Benim doktorum kendi gebeliğini 25. Haftada hissetmeye başladığını 24 e kadar hissedeceğimi söyledi. 14. Hafta bunun için biraz erken bence hisseden de var ama endişe etmeyin hissetmezseniz bile🌸
Deletedmom417 Iremsengun aslında 13 ten sonra seyirme oldu ama emin olamadım 15-16 da küçük küçük hissettim 20 den sonra daha ne şuan 33+6 haftalık hamileyim maşallah içinde kıpır kıpır hiç durmuyor 😅🤲🌸😍
ipekipek Haftama girdim sadece bazen ufak göz seyirmesi gibi seyler hissediyorum oda çok nadir. Onun dışında hala birşey hissetmiyorum :)
HKY Hafta ilk hareketi farkettim. 20. Haftada netleşti 24. Haftada da baya dışardan görünecek hale bile geldi😇