Neslihankk 1anne- ben oğluma hamileyken 27.haftaya kadar kiz biliyodum 28.haftada erkek oldugunu ogrendim göstermedi valla bizimki 🤭 Şimdi 2.gebeligim renkli ultrasyon sayesinde 14+3de ogrendik erkek oldugunu 🤗
Angelsmom 1anne- biz de tuttu bu batıl inanış kızım 21 hafta detaylı ultrasona kadar bacaklarını kapattı detaylıda öğrenebildik ancak 🥰
1anne- Angelsmom bugün gittim 12 haftalığım kız gibi dedi eğer bu kadar erken bir vakitte kız olduğu doğru çıkarsa çok şaşırırım batıl inançmış derim😄😄
1anne- Meriimm bende 12 haftalığım bugün gittim kız gibi görünüyor dedi eğer doğruysa şaşırırım valla😄😄
Meriimm 1anne- allah hayırlı saglıklı evlat nasip etsn hepimize normlde 12 haflkken hep çognlkla duydugum erkek di benim kız dendinde bile ben etrafmdakilere söledim yok yok o erkektir kız göstermz diyip durdular benim karnım hep aşşadaydı mesela kayınvalidem halen bazen bence bu erkekdir diyip duruyo kendi etrafmdakilerde mesela bende haklısınız doktordan daha iyi biliyonuz herşeyi zaten diyip geçiştiriyorum 😅
momteacher İlk gebeliğimde 13. Haftada erkek olduğunu öğrenmiştik çok belliydi ultrasonda😂 şimdiki 12.-14.hafta da bence kız gibi dedi doktorum ama kesinlik yok göremedik, önümüzdeki kontrols kesinleşir umarım😍