Melek-kaim-15 Zeyyno_ onu sancın geldiği zaman acilman artsın doğumun kolaylaşır diye kullanıyorlar sancı olmadan hiç bir işe yaramıyor ki
Zeyyno_ Melek-kaim-15 Sancı olmadan açılması duranlardada işe yaradığını duydum cnm ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum
Melek-kaim-15 İki gün üst üste resmen bir kilo yedim sancinin s si acilmanin a si yok cinsel ilişki de yaramıyor yürüyüş falanda yaramıyor gelecek olan çocuk yattığınız yerden de geliyor gelmeyen de gelmiyor işte 😂🤦
momofgirlss iremyilmaz ben hamile kalır kalmaz yiyorum çok sevdiğim için 🤭 başlarda tek tük 30.haftandan sonra düzenli olarak günde 7 tane. İlk doğumumda açılmam çok hızlı oldu 7 cmle gittim hastaneye. Hurmadan mı bilmiyorum ama zaten çok faydalı 😊
Mujizam Ben hurmayı hamile kaldığım andan yiyorum günde en az 6 8 tane Allah’a şükür birşey olmuyo poşet yanıma koyup yiyorum bazen bence alakası yok açılmaya filan sebeb olmuyor
ecembugra53 iremyilmaz daha başlamadım canım bende 35. Te başlıcam ama yiyen cok var rahim yumuşatıyor cok faydalı hemde bebek için cok faydalı canım 😊🥰
Merdgn iremyilmaz 37de başladım 38de doğumum oldu. Tek faktör hurma değildir tabii ama çok kolay açılmam oldu. 1 saatte girdim doğumhaneye ☺️
Asli77 iremyilmaz ben suni sanciyla normal dogum yaptim ama kendi sancim hic olmadi kasilmam bile olmadi nerdeyse 41+5 te dogum yaptim son ana kadar bekledik