Gebegunlugu suanda kızılcık yiyorum denicem bakalım işe yarayacakmi idrar yolu enfeksiyonum var . deneyipde işe yarayan oldumu annisler😍🍒 19 haftaya gircem ilaç kullanmak istemiyorum URODAY yazmış doktorum 1 şaşe tek kullanimlk
Elfffffffff Gebegunlugu ben buldukça alıyorum, kevgirden geçiriyorum, posasını biraz suyla karıştırıyorum bitene kadar her gün içiyorum, faydasını gördüm. Birde her gün kefir içmeye çalışıyorum 😊
irva Gebegunlugu Ben hamile kalmadan önce de kızılcık suyu içerdim benim enfeksiyonumu tek geçiren şey o olmuştu.Şimdi hamilelikte de düzenli olarak günde 1 kez bazen de sabah akşam tüketirim sıkıntı yaşamamak adına.Bahçemizde ağacı var toplayıp toplayıp komposto yapıyorum.😃
Ferda_ Doktorunuzun verdiği ilaç neyse onu da kullanmanızı tavsiye ederim, hamilelikte ilaç kullanmak istemiyor olabilirsiniz ama doktor durup dururken vermemiştir, mutlaka kullanın.
irva Gebegunlugu Evet canım suya atıp kaynatıyorum.Çok az da şeker atıyorum ama çok az.Tadında acılık olmasın diye.Sonra soğuyunca komposto gibi tüketiyorum çok güzel oluyor.