Pnrr06 Alpay34 korkma canım bol bol.dua et ben hiç bir şekilde dikkatte etmedim o şekilde uçak yolculuğu da yaptım sürekli yürüdüm doktorum da zaten kısıtlama getirmedi eğer nasibinde varsa zaten o bebek beklemiyor 7/24 yatsanda oluyor sen hep dua et
Aysegulum27_ Monorassa 30 mm olmuş 27 haftalığım .haftada bir proluton iğne magnezyum calsiyum birde sabah akşam duphaston verdi .ciğer geliştirici iğnede verdi sabah akşam iki doz vurunacağım
Monorassa Aysegulum27_ çok riskli değil seninki bnde hastanede yattım 2 gün ciğer geliştirici bana da yaptılar 2 doz o kadar başka da normal evde devam dediler progestan vitamin kan ilacı ve bebeğim kilo alsin diye balık yağı kullanıyorum doktorum bunları verdi bana bitek
Aysegulum27_ Monorassa kanala inmiş bebekler ikiz benimki o yüzden dinlenmem lazım inş zamanında gelirler
mavikelebek_ Alpay34 cnm Rahim ağzı kısalığından 1. Çocuğumu 29 haftalık doğurdum şuan 2 buçuk yaşında şimdi 2.ye hamileyim geçen hafta serklaj ameliyat oldum bakalım inşallh bu zamanında doğar
Ankakusu35 Alpay34 benimde o haftalarda 26 idi. Ağır iş yapma uzan dinlen hep ben yemek yapıp yatıyodum işe de gidip geldim şuan 37 haftalığım stres yapma
mavikelebek_ Mami90 1200 kg doğdu cnm evet vurulmuştu 1 haftada geliştiğini söylemişti doktor ciğerlerin doğduğunda bir ameliyat falan geçirmedi çok şükür sadece büyümesini bekledik 2 kilo olunca taburcu ettiler
Mami90 mavikelebek_ maşallah benimde bebeğim şuan 1000gr dün ciğer geliştirici vuruldum çok korkuyorum kanalda dedi bebeğin bir haftaya dogurabilirsin dedi
mavikelebek_ Mami90 çok dikkat etmen gerek kesinlikle kabız olma fazla kendini zorlama hasta olmamaya bak hatta hapşurmamaya bak ben hapşurunca suyum geldi inşallh sizler zamanında doğurursunuz İnaşllh bende bu sefer zamanında doğum yaparım