Merveeee45 banada ilk kaybimdan beri söylüyor eşimin babannesi dinlemedim 3 kayıptan sonra artık canıma tak etti hamile kalıyorum kalp atışı duymadan düşük yapıyorum doktor hicbirsey yok diyor gittim hoca direk sübyan var sende dedi rüyanda çok korkuyorsun dedi hoca muska yazdı dualar verdi Allah’ın iziniyle Alcan çocuğunu kucağına dedi korkma artık dedi ben o ay hamile kalmisim 5 aydır kalamiyordum şuan 10 haftalık oldum çok şükür kalp atışı herşey yolunda ins Allah’ım.nasip eder bu sefer bence gidin kötü birşey değil oda Allah’ın yolu dua yazıyor kur’an-ı Kerim de geçen dualar Manisa yunus emre turbesine gittim duamı ettim şükür namazımı kıldım okadar çok hafifledim ki ağlamaktan kendimi alıkoyamadim girdim ağlıyordum çıktım ağlıyordum Allah’ım.duydu duamı yuzume güldü sende git cnm aksatma benim.gibi 3 düşük yaşama bir oğlum var benim her hamile kaldigimda anne kardeşim gelecek diyordu sonra bir düşük yapiyordum oğlum geliyordu hala daha karnımı operdi o öyle yaptıkça psikolojim alt üst oluyordu şimdi korkuma belli etmemeye çalışıyorum çocuğuma