Merhaba arkadaşlar 🙋🏼♀️ İlk olarak 2019 da polip teşhisiyle doktora başvurmuştuk.Daha sonrasında tedbir amaçlı yumurtalık rezervine,kan pıhtılaşma durumu vs. Tahliller yapılmıştı.Yumurtalık rezervim 0.216 çıktı ve doktor normal yolla asla çocuk sahibi olamacağımı söyledi..Takviye vitaminler verdi ve haziranda tedaviye başlayacağımızı söyledi , ayrıca lupus hastasıydım ve gebe olmak tehlikelerle doluydu.. ve karar alıp haziranda gitmedim. Mart ayında kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendik,8 hafta sonrasında yeni bir şaşkınlıkla tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu öğrendim. Zaten lupus hastası olduğum için zorlu süreç bizi bekliyordu,tek yumurta ikizleriyle ikiye katlandı. İdrar yolu enfeksiyonunda en yoğun bir şekilde yaşadım..perinatolog +kadın doğum doktorumuzla devam ettik. 30+7 de hiç bir sıkıntı olmadığı gayet herşey yolunda gidiyordu.. 2 gün sonra gece 4 de idrar olduğunu sandığım ama suyum olan ve kasık ve bel ağrısıyla sabah 10 A kadar bekledim. Ben hala idrar yolu enfeksiyonundan ağrı olduğunu zannediyordum.. Dayanamadım doktora gittik muayene sonucunda suyumun geldiği 7 cmlik açılma olduğunu acil saat 14 de sezeryana alındım. Dünyalar güzeli mis kokulu bir tane oğluşlarım geldi. Ameliyathane dışında 1 gün sonra görebildim. Hemen küveze alındılar.1450-1400 kilo 40 cm le geldiler . Şuan için 4 saatte 4 mg la besleniyorlar.. inşallah en kısa sürede kucağıma alabilirim…