Anne12-3 Kızlar selam saçlarımda baya dökülmeler başladı gebelikte kullanıp memnun olduğunuz şampuan varmı tavsiye edeceğiniz bekliyorummm 🤰🙏
ecembugra53 Anne12-3 canım vitamin eksikliği den kaynaklanıyor sacını bakım yapabilesin internette var bakım videoları onları dene canım
Deletedmom382 Anne12-3 bende var suan ama maske falan suan kafi gelmiyor. Normalde dokuldugunde yaptigimda cok etkisini goruyodum ama suan goremiyorum. Doktorumda suan cok normal dikkat et yan etki gorebilcen bir sey yapabilirsin suan cok normal dedi
Seyda83 Anne12-3 ŞAMPUANLARLA ASLA İLGİS YOK. BENİM HAMİLELİKDE DÖKÜLMEM DURDU ÇÜNKÜ HERGÜN DÜZENLİ VİTAMİN İÇTİĞİMDEN
ecembugra53 Anne12-3 canım kimyasal ürün kullanma şakın yumurta zeytinyağı baden yağı saçlarına kullanabilirsin
anilece Vitamin kullanıyormusunuz. Benim vitaminler sayesinde gebelikte saçım arttı ve uzadı çok şükür.
anilece Anne12-3 evet vitamine daha geç başlanıyor ama folik asit e hemen başlanıyor. Yine de siz doktorunuza saç dökülmeniz oldugunu söyleyin, o size kan testi yapıp ona göre multivitamin ya da demir hapı verebilir.