Nunus Kizlar 35 haftalik hamileyim 2400 qram kadarr ciyer iynesde yapildi sizde bu haftada dogran varmi bebek kuveze dustumu?
Melike3777 Nunus canım 2.5 ay önce 36+3 te doğum yaptım kilosu 2400 dü oğlumun ve küvezede girmedi ertesi gün birlikte hastaneden çıktık ciğer geliştiricide vurulmamıştım çünkü biz o hafta beklemiyorduk gece suyum geldi iyi düşün iyi olsun herşey canım benım 🦋
Masalin_annesi Nunus benim kızımda 35 hafta doğdu 1900 dü kilosu ciğer geliştirci falan olmamıştım acil sezaryenle alındı ama ciğerleri gelişmişti sadece emme refleksi yoktu 12 gün onu bekledik 🥰 şimdi iki yaşında
Nunus Melike3777 insAllahhh 37 haftada olmus cok sukur sizinki normal oluyor bende yapildi ciger gelisdirirci insAllah canim j sAllah iyi olir
Melike3777 Nunus olur olur ıcını ferah tut canım kilosuda iyi benden önce 2000 kilo doğan bebek olmuş küveze girmeden çıkmış yani kötüyü çağırma ❤️
Tuanazra Benim kızım 2200 doğdu kuvoze girmedi. Şişlikleri inince ve ememeyince 1850 ye düştü. Sonra sarılık için yatti
Birbayan Bende yeni doğum yaptım sancılarımı durduramadık,tam 34+0 da doğum yaptım dün gece,2800 gram 48 cm doğdu oğlum,ama solunum sıkıntısı oluştu,şuan küvezde durumu iyi çok şükür.10 gün bekleticekler.iyi olsunlarda bekleyelim ne yapalım🤲🏽😔
12mers ezggl benim sabah 7 buçukta gelmişti bu oğluşlar getiriyor galiba suyu herkes oğlum yazmış benim de oğlandı kuzenim de oğlan oda gelmiş 36 da
Melike3777 ezggl hayır tabikide kuzum gündüzde gelen oluyor hatta gelmeyip doğumda gelenler bile var ama genelde gece daha çok suyu gelen var sanırım