Kaderaslan Arkadaşlar doktorumu degısırırıcem sinirden aglıorum suan bana tanıdıgınız ıyı bı doktor onerırmısımız bursadan
Kaderaslan Ozgeseferoglu doruk hastanesi nuray kuzukıran. Ya benım 18 haftalık ve kan degerım 9 . Fabrıkada calısıorum heryer alımınyum profıl gecen gun rahatsızlan dım ve bayılıodum tutttular. Müdür gıt doktordan rapor al dınlen gelme dedı ve geldım doktora anlatıyotum hıcbırsekıdlr rapoor veremem dıor. Sonucta takıplı hastasıyım bana orda bıse olsa bebegıme kım verıcek hesabını. Hamıleler sonucta sureklı işe gıden ınsanalr degılkı raporlarla gecırıyolar 9 ayı .ben bana zor zamanlarımda vermıcekde ne zaman verıcek agladım sınırımden
Ozgeseferoglu Gerçekten ihtiyacın varsa rapor vermemesi sıkıntı. Fuzuli almıyorsun sonuçta. Bende çalışıyorum ve her ne kadar masa başında da olsam zorluyor beni. Bir süre sonra dinlenme isteği duyuyorsun ki işyeri de gelme diyip iyi niyet göstermiş.
Kaderaslan Ozgeseferoglu evet degıstırdım dpktorumu ceylan hastanesıne gıttım. Sadece durumu anlattım ve dırek on gun rapor yazdı ıhtıyacın olursa ara ara gel dedı ve. Bu kadar ıyı nıyetlı olması ndan dolayı ona gecıs yaptım psıkoljım duzeldı ya . Izdırap gelıordu dıger doktor bana kontrollere gıtmek ıstemıodum asık suratı. Mesafelı olusu yuzunden
Simge16 Medikalparktta emine emsal demirele gidiyorum güleryüzlü ilgili bir doktor ama rapor konusu için bir şey diyemeyeceğim bu konuda nasıl
Eeezgi Pembe mavi aycan kopuz, ilgili bi doktor memnunum 👌🏻 Telefonla aradığımda da ulaşabiliyorum kolayca