Ezon Bugün doktor kontrolüm vardı 2 Li ve 4 lü test herşey normal çıkmıştı ayrıntılı ultrasyonda küçük beyaz nokta görüldü Noktanın kaybolma ihtimali var mıdır Bu durumu yaşanınız varmı ?
svvlata Ezon merhaba canım, salı günü detaylı ultrasona girdim ve bebeğimin kalbinde dediğin gibi küçük beyaz nokta vardı. Doktorum doğumda ya da doğumdan sonra kendiliğinden gideceğini ve korkulacak birşey olmadığını söyledi benimde öyle için rahatladı 😊
Ozgsgr Ezon nokta dediğiniz parlaklık mi acaba? Benim bebeğimde parlaklık varda iki seferdir fetal eko çekimine gidiyorum
Ozgsgr Ezon parlaklık ozaman dediğiniz.bende 20. Haftada detayli ultrasonda öğrendim fetal eko çekimi için başka bir hastaneye gittim iki hafta sonra tekrar çağırdılar. Dün tekrar gittim . Sıra beklerken iki üç kişi vardı hamile onlarla konuştuğumdada aynı şekilde parlaklık olduğunu soylediler. Doktor a sordum bu geçer diyo bı gecmez diyo ve iki hafta sonra tekrar çağırdı kontrole. Kendi doktorum önemli bişey olmadığını bunun bı hastalık olmadığını söyledi ama yinede insan endişeleniyor. İnşallah bizimkilerinde bir an önce kaybolur ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi Allah in izniyle..
Ezon Hatta burnuna baktı cinsiyeti kız manken gibi burnu var çok tatlı dudağı var dedi eşimin dudağıma benzetti gözlerini bana benzetti tüm ölçülerinede baktı karnı kafası,kalçası,bacağı,kolu gayet ideal sağlıklı dedi kalpte beyaz parlaklık görünce beni çok gerdi lütfen yardımcı olun başına gelen varmı