Yalinamir Kızlar bebeğimin 3D veya 4D ile bebeğimin yüzünü görmek istiyorum hala hastane bulamadım, gidip memnun kalanlar yazabilir mi💜avrupa yakası
Neslihankk Yalinamir Doc. Dr Ali ekiz kendisini perinotolog hem renkli goruntulememi 14. haftada yaptırdım hemde 23. Haftada detayli ultrasyonumu yaptırdım kesinlikle tavsiye ederim instagram adresinden fiyat bilgisi veriyo 🙏💕 çok kaliteli cihazı
Mihre Yalinamir Beylikdüzü medilife hastanesinde ki ultrason cihazları 4d.Ben her seferinde bebeğimi renkli görüyorum🥰
Boncukbeyinannesi Yalinamir ben yenibosnada nisa Hastanesi’ne gitmiştim. Perinatolog vardı çok da güzel muayene ediyor
Mrv3401 Yalinamir ben bağcılar medicine hastanesine gidiyorum çok güzel bir hastane yarinde detaylı ultrasyonum var ücreti 600 tl
Bilgemert Memorial hizmet hastanesi nalan karacaoğlu, çok memnunum. Belli bir haftadan sonra her kontrolde hem renkli hem normal ultrasonla bakıyor.
aysalt Mihre fiyatı nedir acaba? 3 kere aradım hastaneyi 3 ünde de ulaşamadım.Memnun musunuz Selda hanım dan
Remziye02 Mihre bende medılıfe burcu betul kazdala gıdıyorum ama renklı hıc gormedım sız kıme gıdıyorsunuz
Neslihankk Yalinamir ataköy towersda yeri metrobusle kuleli durağında hemen Airport avmnin yan tarafı yenibosna 🤗
Mihre Yalinamir Hayır bilgim yok ama benim doktorumun muayane ücreti 120₺.Belki ortalama fikir olur size.
Mihre Yalinamir Detaylı ultrason fiyatı almış olabilir misiniz? Normal bir muayene ücreti mümkün değil 700₺ olamaz çünkü.
Mihre aysalt Evet ilk gebeliğimin takibini de selda hanım yapmıştı,kendisi çok revaşta zaten onun yüzünden randevu alması zor.120 ₺ muayene ücreti.
Mrv3401 Yalinamir hem doktorumun renkli ultrasyonuda var muanelerde onlada bakıyor ama detaylı ultrasyon başka doktor yani perinotolog doktoru bakıcak