Hayalim- Kızlar bu sabah lavaboya gittiğimde peçeteye biraz pembe leke geldi bunun sebebi sizce nedir hamile değilim regl başlangıcı da değil sık sık idrara gitmeye başladım bu sabahtan beri ve henüz detim biteli 15 gün oldu bu günler içinde 2 günde bir ilişki oldu bebek olmuş olsa böyle hemen belirti olurmu ya
Deletedmom311 Hayalim- benimde adetim biteli 14 gün oldu ve benden de pembe akıntı geliyor sanırım gebelik belirtisi 🤲🏻😊 ama adetimin gecikmesini bekliyorum test için
Hayalim- Deletedmom311 yaa kendimi umutlandırmak istemiyorum ama bugün başladı akıntı hemen böyle belirti gösteriyomu acaba ki
Deletedmom311 Hayalim- benimde ilk deneyimim simdi sizi umutlandırmak istemem ama 3. Haftada teste çıkıyor diye biliyorum. O yüzden belirtinin ikinci haftadan başlaması normal
Ferda_ Benim önce kahverengi akıntı oldu, doktor yorgunluktandır kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi, daha sonra aynı gün pembeye döndü ve enfeksiyona bağlı dendi. Pembeden de kanamaya döndü zaten. Korkutmak istemem ama tedbir almakta fayda var.
Hayalim- Ferda_ internette baya araştırıdm yerleşme kanaması olarak gözüküyo tabi ama tam emin değilim heniz adetten çıkalı da 15 gün olduğu için bu kadar olurmu bu yerleşme kanaması onıda bilmiyorum kafam karıştı açıkcası