nuuu herkeste oluyor mu? hamileliğinizi öğrenmeden önce mi başladı sonra mı? ne kadar sürdü uzun mu kısa mı ? kaç hafta
Pembe-mavi nuuu ilk zamandan beri var. Uçlarına özellikle dokunamadım. Çamaşır bile eziyet gibiydi. 15.haftadayız hala acıyor ama eskisi gibi değil.
Kiwi12 nuuu yani benim hamile kdigim andan itibaren ağrı başladı 20ci haftalarda bitti diyebilirim çünkü ondan sonra çok hafifledi ve ara ara sizi oluyordu bitmisti artok
Esoo0698 nuuu Hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önce başlamıştı göğüs hassasiyetim zaten ona dayanarak test yaptım bende ve şuan 14 haftalığım hala daha acıyor özellikle uçları ve çevresi 🤦♀️
nuuu Imfromlastnight hm anladım merak ediyorum ne zaman başlar biter vs diye teşekkür ederim 🤗 bir avazda kolay bir doğum olsun sağlıkla gelsin kuzunuz inşallah 🙇🌼
malatya4444 Günüm gecmeye yakın başladi 3 ay dolana kadr hep hassasti dokunamiyodum bile 5 ay bitti arada hassaslasır sanki süt dolmus gibi ucu sızlar durur
nuuu malatya4444 anladım canım acaba emzirirken hamile kalan annelerdede mi öyle oluyor ?🤔 benim kızım büyük maşallah ama arada anne başımı koyayım falan diyor o an göğüs ucunda anlık ağrı oluyor ama onun harici bir şey yok
nuuu Pembe-mavi anladım canım teşekkür ederim yok benimki bugün agrimati bıraktı ama 2 haftadır kızım her başını yasladığında oluyordu sadece ve sadece göğüs ucunda bir ağrı o kadar adet olucam ama galiba belki agrimaya başladı sivilcede çıktı çünkü
malatya4444 nuuu ben emzirirken de hamile kaldim ikici ogluma o zamanda fena sızlıyodu anlayamamistm basta süt doluyo ondn diodum ama meger hamileymisim
nuuu Rehile o zaman benimki gebelik belirtisi değil 2 hafta sürdü sadece göğüs ucunda kızım başını koyduğunda oluyordu ama şimdi hiçbir şey yok zaten adet olucam sivilce bel ağrısı başladı
nuuu Esoo0698 anladım teşekkür ederim 🌼 hemen geçen bir şey şey anladığım kadarıyla hamile değilim yani zaten sivilce yalancı çıktı bel ağrısı adet olucam