Sinemelik Merhaba hanımlar ateş ölçer aldınız mı aldıysanız hangi marka aldınız işin içinden çıkamıyorum lütfen yardım edinnn 😩😢
Duygu Sinemelik canım ben loobex alından ve kulaktan ölçer aldım memnunum bebeğim iki buçuk aylık daha kullanmadık ama banyo suyunu falan ölçüyorum gayet güzel
mom44 Sinemelik canım temassız yada kulaktan nerilmiyor kendim hastanede çalıştım doktorlara sordum eczanelere sordum. Temassızların bozulması çok kolay yanlış ölçüyor uzun süre kullanılmayınca o yüzden kol altı eski tip alınması çocugun hastalık durumuna göre alınmalı deniyor. Ben öyle yapacağım temassızda ölçüp yapacapın xaman o odada uzun süre kalmalı ve teması bozukduysa yanlış ölçüyor
Nrn Sinemelik ben braun kulaktan ateş ölçer aldım ablam kullanmıştı memnun kalmıştı bende deneyeceğim
Drngrkm Sinemelik yoğun araştırmalar sonucu e-bebek’ten medisana aldım. Alından ölçüyor ve temassız. Ayrıca ortam, nesne ve su da ölçüyor. Ölçümler çok tutarlı ve doğru, biraz pahalı ama 10 yıl garantisi var. Tavsiye ederim.
Sinemelik mom44 Ya bende öyle düşündüm aslında eski tip cıvalılardan ama uzun sürede ölçüm yapıyor bide sağlıksız diyorlar o yüzden ondan vazgeçtim elektronik gibi olanlar var koltuk altından ama biz eczaneden almıştık bi tane kendimiz için hiç doğruyu ölçtüğünü görmedim 😂 o yüzden kararsız kaldım alından ölçende bende duymuştum aynı odada olmazsa yanlış ölçüm yapıyor diye
Sinemelik Nrn kulaktan ölçenlerdr bebek durmuyor diyorlar ablanın bebeği duruyormuydu alından ölçende yanlış ölçebilir diyorlar 😥😩
Cerenora 8 yıldır braun kulaktan kullanıyorum çok memnunum inşallah ikinciye de kullanmaya devam edeceğim.
Duygu Zeykem evet canım hatta mamayıda ölçüyormuş. Emzirdiğim için denemedim ama banyo suyunu ölçüyorum aynı zamanda ateşi ölçüp sesli bi şekilde vücut ısınız şu derecedir diyor kesinlikle çok memnunum
momss_ Sinemelik bende çok araştırmıştım sonunda braunun kulaktan ölçer aldım .kulaktan ölçer zor olur diyordu bazıları ama kendimde denedim saniyesinde ölçüm yapıyor sorun olacağını düşünmüyorum
Sinemelik Sağ olun hanımlar fikirleriniz için..sizin yazdıklarınızı da dikkate alarak braun almaya karar verdik en iyisi o sanırım..umarım iyi çıkar.. tekrar teşekkür ederim 🙏🏻 😄💃🏻😊
ipeksfr Duygu cnm baktımda dediğin markaya bi çok çeşit var. Hangisi aldığın acaba link atabilirmisin