Cansu87 Hamile olduğunuzu nasıl anladınız? 28,29,30 agustosta adetim gelmezse test yapacagim. Belirtilerim Asiri asiri gogus acisi Sık tuvalete cikma 6 gun oncede yogun beyaz sut gibi bi akinti
kardelen214 Cansu87 Erken gebelik testi alabilirsiniz onda eger varsa hassas oluyor silik de olsa çıkar
Ipek0z Cansu87 göğüs ağrıları, kasık sancıları ve baş ağrısı bir de çok sık tuvalete gitmeye başlamıştım
Deletedmom316 Cansu87 hamile degilim ama adetime 7 gun var ve ğoğus agrim pikk adetime 10 11 gun kaladan böyle . Dokunamiyorum beni Rahatsiz edecek turden bir aci birde krem rengi boyle el kremi kivaminda bi akintim var gun icinde 1 2 defa yoğun akiyor . Baska bisey yok .
Nesliyazmazz Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile hemen hemen aynı oluyor. Bence belirti arayıp umutlanmayın çünkü hamilelik beklentisi olanlarda bu belirtiler psikolojikte olabiliyor. En sağlıklısı test yapmak.
Cansu87 Deletedmom316 benimde ayni oyle goguslerim catlicak bir cok kisi bu ay hamilelik haberi almis insallah bizlerde aliriz🤲🏻
gizemonerr Cansu87 Canım bende göğüs ağrısı ve aşırı mide bulantısı vardı. Göğüs ağrım adetten önce hep oluyordu ama mide bulantımdan anlamıştım hamile olduğumu, adetime 2 gün kala test yaptım pozitif çıkmıştı. Birde çok uyuyordum, otururken falan uyuyordum ☺️
Huri54 Cansu87 idrar testinde çıktı bende evde varsa yap 5 TLlik olandan yaptım 4 gün vardı adete Bugün kan verdim 59 çıktı
Cansu87 Huri54 allah kucagina almayi nasip etsin canim bende yapicam test ama erkenden yapmak istemiyorum korkuyorum biraz da sanirim
gozdesh Cansu87 ocak ayında regl olduğumu sandım ama kesik kesik geliyodu hani reglin bitmesine yakın kahverengi az gelir ya öyle. Rusya’daydım soğuktan üşüttüm heralde diye düşündüm. İstanbula dönünce 40 derece ateşle yatıyodum mide bulantım vardı. 2 Şubat’da Test yaptım pozitif çıktı 🤗
karanim24 Cansu87 kesinlikle göğüs hassasiyeti derim. Dokununca bile acıması tam anlamıyla gebelik belirtisi bence
Cansu87 karanim24 yururken bile aciyor ozellikle sabah uyandigimda ayaga kalktigimda, gece yatarken donerken cok farkli bi aci test yapicam ama biraz gecmesini istiyorum biraz korkuyorum sanirim tek cizgi gormekten
Deletedmom316 karanim24 oylemi diyosun benim goğusum cok fena aciyor ya dokununca cok fena Ay umarim guzel haberi alirim 7 gune
Huri54 Cansu87 bence yapma doktor bana kızdı adet gecikmeden neden geldin dedi bi de ben şimdi sana ne diyeyim beta değerin 60 dedi adetin geçmeden üç gün önce gelmişsin karşıma dedi 😆 sanki kolaydı beklemek valla bizi en iyi biz anlarız doktorlar anlamıyor 🙊
Cansu87 Huri54 yok dusunmuyorum pazartesiye kadar bekliyecegim baktim gogus agrim devam ediyor adetim gelmiyor test yapicam insallah rabbim yuzumuzu guldurur🤲🏻🤲🏻