mrvears Arkadaşlar merhaba , sabahları 12 ye uyuyorum bazen ve uyandığım da çok aç hissediyorum kendimi bunun bebeğe bir zararı olur mu
ecembugra53 mrvears bebek ilk üç ay anneden beslenmez annenin vücudundaki depolanan vitaminleri kullanır canım korkma üç aydan sonra senden beslenmeye başlar o zaman cok dikkat ermen lazım tabi bu süreçte yine kendini aç falan bırakma canın. Ne isterse onu ye her zaman ki gibi 😊💜
2020-2020 mrvears doktor bana bebeğin iri olduğunu söylemişti. Dedim doktor bey ben birşry yemiyorum nasıl böyle kilo aldı. 34. Haftadaydım o zaman. Bana dediği sen ister ye ister yeme o senin sonuna kadar depolarını kullanır. Gerçekten de öyle olmuş. Bütün Demir depolarım boşalmış. Ne ferritin kalmış ne demir
Ysff41 mrvears Hayır canım olmaz. İlk 40 gün bebek annenin kanından beslenir sonraki süreçte yediği değil aldığı vitaminlerden beslenir. En son zamanlardada yediğinden etkilenir. 9 ay boyunca yemek yiyemeyip kusan gebelerde var. Gece yatmadan meyveni ye asla ihmal etme. Sabah kalktığındada yemeğini yersin birşey olmaz canım allahın izniyle 🥰 Bende seninle aynı durumdayım😍
mrvears 2020-2020 ya günlük yemeğimi yiyorum dikkat ediyorum ama sabah kahvaltım gecikebiliyor. O yüzden korktum açıkçası
DenizKokusu Canım ben 37. Haftamdayim bu zamana kadar kahvaltılarımı hep geç yaptım 12 -1 bazen 2 yi bile buluyo. Gec saatte yattığım için erken kalkamıyorum 😅 ama çok şükür bebegin gelişiminde hiç bi sıkıntı yok haftasıyla kilosu uyumlu gidiyo 😊