Tahabay Hanımlar merhaba 12. Haftadayim doktor bir tahmin yaptı ama yanilabilirim dedi boyle bir durum söz konusu olabiliyor mu
Onrays Tahabay 18.ci haftasına kadar kız denildi 18.ci haftasında erkek denildi yanılma payları oluyor
Camurcu Tahabay erkekse pek değişmiyor da kızsa değişebiliyor yani etrafimda hiç erkek denip de değişen olmadı. Benim de 12 de erkek gibi dedi 15 de gittim kesin erkek dedi
Mommmm538 Tahabay bende 12 haftalıkken gittim kız gibi ama tam belli olmaz şimdi dedi 14 haftalığım yarın gidecem bakalım tam belli olacak mı 🙈🐥
Mervee88 Bana 12+4te kendinden gayet emin bi şekilde kız demişti doktorum ama detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik😊 çok erken bi hafta olduğu için yanılma payı büyük🤔
ilknurosman Camurcu bnm bi ablam var abisin karisina erkek demisler sonra kiz cikmis megerse kordonu erkek organi sanmis doktor 😁😁😁
Kalbim3 Tahabay banada 12 haftalıkken gittim kız dedi bu haftalarda cinsiyet yeni oluşmaya başlıyor bişey çıkarsa yanılablrm dedi iki hafta sonra tekrar gidicem bakalım
Snszasla Tahabay bende tam da o yanılma oldu 12.haftada kız demişti 20.haftada dün aytrıltılı da erkek olduğunu öğrendik
Deletedmom314 Tahabay doktorun tecrübesine bağlı kuzum. Belli değil ama kız gibi dedi 21.haftaya giricem değişmedi🥰 Yanılma payı yüksek tabi